AcasăInna, probleme tehnice in Mexic

Inna, probleme tehnice in Mexic

Inna i-a facut pe mexicani sa uite ca spectacolul a inceput cu o jumatate de ora mai tarziu

Simpatica Inna isi continua turneul triumfal prin Mexic. Invitata sa sustina un recital in cadrul Pa’l Norte Music Fest, artista a avut insa niste mici probleme tehnice, care, insa, nu i-au taiat avantul.

Inna i-a facut pe mexicani sa uite ca spectacolul a inceput cu o jumatate de ora mai tarziu

Considerata de mexicani drept cea mai importanta artista a momentului, Inna a poposit pe scena festivalului cu o intarziere de 35 de aminute. Nu din vina ei, insa, ci din vina organizatorilor, care nu au reusit sa faca la timp toate pregatirile. “Buna seara la toata lumea”, si-a salutat Inna fanii cand a urcat in sfarsit pe scena. “Sunt aici de doua ore, dar baietii astia nu erau pregatiti pentru mine”, a justificat ea intarzierea. Daca la inceput, cei 6.000 de admiratori ai romancei clocoteau de nervi, pe parcurs, acestia s-au lasat in voia muzicii, dansand si cantand alaturi de Inna,  pentru ca, la final, sa plece toata lumea fericita acasa.

author avatar
Alina Creanga
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger