AcasăNewsInmormantarea lui Florin Cioaba va avea loc vineri. Decizie uriasa pregatita de...

Inmormantarea lui Florin Cioaba va avea loc vineri. Decizie uriasa pregatita de oficialitatile sibiene!

Florin Cioaba, regele romilor de pretutindeni, a incetat din viata duminica, intr-un spital din Antalya, la varsta de 59 de ani, iar moartea lui a sensibilizat o intreaga natiune.

Trupul neinsufletit al lui Cioaba este asteptat sa ajunga la Bucuresti marti seara, in jurul orei 20.50, cu o cursa de linie. Apoi, in noaptea de marti spre miercuri, trupul neinsufletit al regelui romilor va fi transportat catre Sibiu cu ajutorul unei firme de pompe funebre.

Conform turnulsfatului.ro, imediat de cum va ajunge la Sibiu, trupul neinsufletit al lui Cioaba va fi mutat in sicriul din aur comandat special. In plus, sursa amintita precizeaza ca inmormantarea va avea loc vineri, in jurul orei 12.00.

Interesant este ca oficialitatile sibiene iau in calcul o decizie uriasa in legatura cu inmormantarea regelui Cioaba. Cum la inmormantare sunt asteptati aproximativ 150.000 – 200.000 de oameni, se ia in calcul posibilitatea ca traficul rutier sa fie interzis in Sibiu in weekend-ul ce vine, cu exceptia cortegiului funerar si a petrecerilor programate in acest weekend, in onoarea maritului rege.

Fortele de ordine fac pregatiri intense in conditiile in care la priveghi si inmormantare este asteptat Traian Basescu, presedintele Romaniei, numerosi politicieni, dar si foarte multi oameni din strainatate.

De altfel, primii care au trimis o coroana de flori la resedinta lui Florin Cioaba au fost reprezentantii Organizatiei Romilor din Norvegia.

sursa foto: turnulsfatului.ro

author avatar
Cristi Ionita
3.038 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger