AcasăNewsÎnmormântare la nuntă! De ce a murit un jandarm de 36 ani...

Înmormântare la nuntă! De ce a murit un jandarm de 36 ani în timp ce dansa la petrecere

JandarmerieÎnmormântare la nuntă! De ce a murit un jandarm de 36 ani în timp ce dansa la petrecere

Tragedie la nuntă! Un tânăr jandarm de la Oradea a decedat, sâmbătă seara, pe ringul de dans, nu după mult timp de la începutul unei nunți susținute la un restaurant de la Beiuș, judeţul Bihor.

Bărbatului i s-a făcut rău și a căzut în timpul dansului.

A suferit un stop cardio-respirator

Echipajul medical de urgență ajuns la fața locului a constatat că tânărul suferise un stop cardiorespirator și a executat manevrele de resuscitare preț de o oră, dar eforturile au fost în final în zadar. S-a declarat decesul.

Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani!

Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual – tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu. A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului.

Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii. Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm regretul pentru pierderea camaradului nostru.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar de cei dragi ai lui, să aibă milă”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Bihor, pe Facebook.

Era însurat şi avea 2 copii

Luca era căsătorit și avea doi copii, o fată și un băiat. Era din Crâncești, dar lucra la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi de foarte tânăr.

Comandantul IJJ Bihor, inspectorul șef Ioan Bogdan, a declarat că este înmărmurit de vestea groaznică și spune că e alături de familia îndoliată: “Suntem alături de familia greu încercată. Era tânăr, avea doi copii, nu știm să fi fost bolnav. Ne vine greu să credem că nu mai e printre noi!”, a spus comandantul, potrivit bihon.ro.

author avatar
Andrei Ștefan