AcasăNewsÎnmormântare la nuntă! De ce a murit un jandarm de 36 ani...

Înmormântare la nuntă! De ce a murit un jandarm de 36 ani în timp ce dansa la petrecere

JandarmerieÎnmormântare la nuntă! De ce a murit un jandarm de 36 ani în timp ce dansa la petrecere

Tragedie la nuntă! Un tânăr jandarm de la Oradea a decedat, sâmbătă seara, pe ringul de dans, nu după mult timp de la începutul unei nunți susținute la un restaurant de la Beiuș, judeţul Bihor.

Bărbatului i s-a făcut rău și a căzut în timpul dansului.

A suferit un stop cardio-respirator

Echipajul medical de urgență ajuns la fața locului a constatat că tânărul suferise un stop cardiorespirator și a executat manevrele de resuscitare preț de o oră, dar eforturile au fost în final în zadar. S-a declarat decesul.

Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani!

Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual – tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu. A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului.

Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii. Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm regretul pentru pierderea camaradului nostru.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar de cei dragi ai lui, să aibă milă”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Bihor, pe Facebook.

Era însurat şi avea 2 copii

Luca era căsătorit și avea doi copii, o fată și un băiat. Era din Crâncești, dar lucra la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi de foarte tânăr.

Comandantul IJJ Bihor, inspectorul șef Ioan Bogdan, a declarat că este înmărmurit de vestea groaznică și spune că e alături de familia îndoliată: “Suntem alături de familia greu încercată. Era tânăr, avea doi copii, nu știm să fi fost bolnav. Ne vine greu să credem că nu mai e printre noi!”, a spus comandantul, potrivit bihon.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
759 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce nu zice si presa nazista de la Bukale e ca omul, de 36 de ani era si vaxxinat in cap !! Ai vazut ce bine e sa iti joci viata la poker, daca ai vrut sa faci pe pampasul de cobai, acum ai tras lozul castigator !! Multa Sanatate !! Mai ales cobailor lui Arahat si Gheorgitza Muitza, din toamna vine urmatoarea runda de intepat in cap pentru voi, o sa faceti iar pe aricii-pogonicii !! Ha ha ha 🙂

    • Lasă, bre, oamenii in pace! Comentează in alta parte despre proștii vaxinati. A murit un om! Lasă-l in pace! Nu a vândut nici flota și nici nu îl cheamă iliescu ca să-l f in cavitatea buzală încă 100 de ani după ce a dat colțul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger