AcasăNewsINGROZITOR! Taiata in doua de un tren, in Iasi! Imagini HORROR!

INGROZITOR! Taiata in doua de un tren, in Iasi! Imagini HORROR!

O femei din Iasi a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost lovita de un tren. In urma impactului extrem de violent, trupul victimei, in varsta de 59 de ani, a fost taiat in doua. Se pare ca batrana a fost cea care a ales sa-si puna capat zilelor.

Un echipaj al politiei si cei de la SMURD au intervenit in cel mai scurt timp, in urma unei solicitari la 112. Se pare ca femeia s-a aruncat in fata trenului, cu gandul sa-si puna capat zilelor, insa impactul a fost atat de puternic incat trupul batranei a fost taiat in doua. Criminalistii au efectuat cercetari la fata locului.

Exista martori care sustin ca femeia si-ar fi facut cruce inainte de a se arunca in fata unui Inter Regio Timisoara – Iasi. Deocamdata, pentru ca batrana nu avea niciun act asura sa, politistii care s-au ocupat de cercetarile la fata locului nu au reusit sa-i stabileasca identitatea.

„Se fac verificari in vederea stabilirii identitatii cadavrului. S-a deschis dosar penal de moarte suspecta si s-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat o sursa din cadrul IPJ Iasi, citat de bzi.ro.

Foto: Buna Ziua Iasi

 

author avatar
Alina Costache
4.040 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger