AcasăNewsIngrozitor: Ce a patit o tanara la doar cateva ore dupa ce...

Ingrozitor: Ce a patit o tanara la doar cateva ore dupa ce si-a facut un tatuaj!

A vrut sa-si faca un tatuaj, insa la cateva ore dupa ce a plecat de la centrul specializat, organismul ei a avut o reactie adversa atat de puternica, incat a ajuns in stare grava la spital.

La cateva ore dupa ce si-a facut un nou tatuaj, la acelasi centru la care mai fusese, pentru ca nu era prima oara cand isi alesese un model pe care voia sa-l aiba imprimat pe piele, italianca Federica a inceput sa se simta foarte rau. A avut frisoane si cu starea ei se agrava vizibil, parintii au chemat ambulanta. Ajunsa la spital, a fost internata cu soc septic. In cursul noptii urmatoare, organismul studentei in varsta de 23 de ani a cedat si tanara a facut stop cardiac, scrie presa italiana. In ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi adusa la viata.

Familia e ingrozita. Nu isi explica ce s-a intamplat si cum de au pierdut-o pe fata despre care spun ca era sanatoasa si plina de energie.  Parintii vor sa afle de ce a murit copila lor si daca a fost vorba de o reactie alergica la substanta folosita pentru realizarea tatuajului sau o alta cauza. Autoritatile italiene au deschis o ancheta.

Sursa foto: Facebook

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger