AcasăNewsINGROZITOR! Ce a aflat o femeie dupa ce a ramas insarcinata! "Sunt...

INGROZITOR! Ce a aflat o femeie dupa ce a ramas insarcinata! „Sunt DISTRUSA! E un MONSTRU!”

Bucuria de a deveni mama s-a transformat rapid intr-un cosmar pentru o femeie din Marea Britanie, dupa ce a aflat cine este cu adevarat tatal copilului ei. Tanara nu-si revine nici acum din soc.

Linda Morton, in varsta de 25 de ani, a visat toata viata momentul in care avea sa fie mama si sa-si tina copilul in brate alaturi de tatal bebelusului. „Mi-am dorit inca din adolescenta. Nimic nu este mai frumos pe lumea asta”, a povestit tanara. Iar vestea ca este insarcinata cu barbatul pe care il iubea a fost un motiv de maxima bucurie.

Fericirea, insa, a fost rapid spulberata cand femeiea a aflat un secret care i-a transformat viata intr-un cosmar. „Iubitul meu mi-a spus ca are infatisare la proces, dar sa nu imi fac griji, este ceva minor. Asa ca nu m-am gandit prea mult la asta si nici nu am cerut detalii”, a mai spus Linda, citata de thesun.co.uk.

Viitoare mama povesteste cum intr-o clipa viata ei s-a transformat intr-un cosmar, dupa ce a citit o stire despre iubitul ei… acuzat ca si-a ucis propriul copil: „Eram la medic in ziua procesului si am aflat totul abia cand am ajuns acasa. Am simtit ca lumea se prabuseste. Nici acum nu imi vine sa cred. Barbatul pe care l-am iubit este acuzat ca si-a ucis bebelusul, iar eu voi naste un copilas care este si al lui. Sunt atat de furioasa. Ar fi trebuit sa nu mai poata face copii. Acum suntem in pericol si eu si bebelusul”.

Acum iubitul Lindei este la inchisoare si isi asteapta sentinta, iar femeia urmeaza sa nasca in cateva luni, si spune ca daca va naste o fetita ii va pune numele Ocean, asa cum o chema pe micuta de trei luni, ucisa de iubitul ei.

Foto: thesun.co.uk

author avatar
Alina Costache
1.770 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger