AcasăNewsIngrozitor: Al doilea cadavru adus la mal de valurile marii, in 24...

Ingrozitor: Al doilea cadavru adus la mal de valurile marii, in 24 de ore!

In mai putin de 24 de ore un al doilea cadavru a fost descoperit pe plaja, de catre un barbat care se plimba in zona Castel din Mamaia. O descoperire asemanatoare fusese facuta joi, cand trupul neisufletit al unei femei a fost adus la mal de valurile marii.

Barbatul mort a fost gasit la mal, cu fata in jos, martorul sunand imediat la 112, iar la scurt timp la fata locului s-a prezentat un echipaj al politiei. Pentru ca, se pare, cadavrul era de putin timp in apa, oamenii legii au verificat imprejurimile pentru a vedea daca gasesc vrea ceva prin zona care sa-i conduca la identitatea lui.

Pe o pasarela aflata la cateva sute de metri de locul unde cadavrul a iesit la mal, politistii au descoperit cateva lucruri abandonate, in care nu au gasit niciun act de identitate ci doar un CV.

Astfel, pe baza datelor gasite in CV s-a aflat ca barbatul, Gabriel Neagu, din Onesti, terminase liceul de marina, studiase ASE-ul si Dreptul, a lucrat ca electromecanic naval si era divortat. Tinand cont de aceste detalii, oamenii legii iau in calcul ipoteza ca Neagu ar fi venit la Constanta pentru a-si cauta loc de munca si, neavand succes, s-a sinucis.

Ancheta continua pentru a se stabili cu exactitate cauzele mortii, dar si daca barbatul locuia in Constanta.

De asemenea, politistii constanteni au fost alertati joi de un barbat care a descoperit cadavrul unei femei pe o plaja din localitate. Femeia purta o haina pe ea, insa in jumatatea inferioara nu era acoperita cu nimic, nici cu pantaloni si nici cu fusta.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, pe corpul  victimei nu au fost gasite urme de violenta. Femeia avea in jur de 40-50 de ani, insa identitatea acesteia nu a fost deocamdata aflata, fiind dusa la morga unde, in urma necropsiei, se va stabili cu exactitate data si cauzele decesului.

author avatar
Alina Costache
675 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger