AcasăNewsIngrid Mocanu sare la gâtul ambasadorului SUA

Ingrid Mocanu sare la gâtul ambasadorului SUA

Mocanu s-a dezlănțuit și consideră că Justiția este sub ”blestemul Klemm”

Avocata Ingrid Mocanu trage un semnal de alarmă despre felul în care ambasadorul SUA la București a găsit de cuviință să se amestece în treburile Justiției și să spună că îl va susține pe actualul ministru Cătălin Predoiu. Avocata a comentat foarte dur la adresa ambasadorului Adrian Zuckerman. Dilomatul a afirmat recent că Statele Unite au promis că îl vor ajuta pe ministrul Justiției din România cu tot ceea ce este nevoie pentru combaterea corupției, față de care nu vor avea nicio toleranță.

Mocanu s a dezlănțuit și consideră că Justiția este sub blestemul Klemm

„Noul Ambasador american plânge de grija corupției din Români(c)a și se tăvălește de grija investitorilor care nu mai pot trăi de la coruption. Dacă aș fi în locul lui, și aș fi fost numit de Trump, care e tăvălit pentru un soi de abuz în serviciu românesc de ambele camere ale Parlamentului lor, aș cam tăcea. Nu știu dacă a auzit, dar aici, la Babuinia, mai toți ambasadorii dau telefoane, dar la ei, deși scrie în Codul penal, nu e nici trafic de influență, nici nimic… doar promovare de business. Băi, Zuckă, lasă vrăjelile ieftine că pleacă Trump și devii iar nimeni în drum… mai exact, un simplu sponsor de campanii electorale … se numește dare de mită aici, la noi, la Sclavinia. PS – ne-au ajuns blestemele lui Klemm, fraților! Am sărit din lac în puț… sau am scăpat de Dracu și am dat de Tac’su”, scrie Mocanu pe Facebook. Ingrid Mocanu a avut în ultimul timp mai multe luări de poziție despre felul în care merge Jusțiția.

author avatar
Ramona Feraru
1.166 afisari

6 COMENTARII

  1. E o tâmpită, bate câmpii, habar n-are despre ce vorbește. Și ăsta e limbaj de avocat? Se dă gigea, spirituală, dar e o tută. Îl regretă pe Klemm? Să se ducă după el și, dacă tot o face, să pupe și papucul lui Killary Clinton și pe-al democraților ei globalisto-sataniști. Habar n-are ce se petrece acolo, e spălată rău pe creieraș, vai de capul ei de toantă!

  2. Nu zau, chiar asa, Anonymus (ca fara Y nu se poate, stranutzi rau)Apropo, asta e limbaj de… anonymus? Se vede ca (ai cam vrea sa) ai idee despre ce vorbesti

  3. Sa-si pupe in c…. ambasadorul Americii pe incopetentii de la PNL-PD,care au taiat pensii si salarii!Asta nu vede asa zisul ambasador??Dar casele furate de actualul presedinte nu le vede???Si a mai si facut recurs in anulare ptr. a-i da casa inapoi,ptr ca el RESPECTA independenta justitiei.Daca nu era taica Lazar acum el era la puscarie impreuna cu cea pe care o dune de mana la biserica,ipocritul!Si-a blamat si injosit TARA pe oriunde a mers.Iti multumim drag si iubit conducator!

  4. Sa-si pupe in c…. ambasadorul Americii pe incopetentii de la PNL-PD,care au taiat pensii si salarii!Asta nu vede asa zisul ambasador??Dar casele furate de actualul presedinte nu le vede???Si a mai si facut recurs in anulare ptr. a-i da casa inapoi,ptr ca el RESPECTA independenta justitiei.Daca nu era taica Lazar acum el era la puscarie impreuna cu cea pe care o duce de mana la biserica,ipocritul!Si-a blamat si injosit TARA pe oriunde a mers.Iti multumim drag si iubit conducator!

  5. Donald nu pleaca Donald mai ia un mandat.
    Pe mine ma supara ca hungurii au vize moca in state si pe noi ne tine de fraieri desi ei spun ca suntem parteneri. Pai ce parteneri se feresc sa se viziteze sau se cauta in buzunare la intrare in casa si de buletin?
    Poi e o directiva europeana care spune clar ca toate statele Ue trebuie sa beneficieze de intrare libera in usa. Care nu ne respecta?
    Altfel administratia tine mereu cu puterea sa stiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger