AcasăNewsUPDATE Infotrafic: Ce drumuri sunt inchise, vineri, din cauza vremii nefavorabile si...

UPDATE Infotrafic: Ce drumuri sunt inchise, vineri, din cauza vremii nefavorabile si unde sunt impuse restrictii de circulatie

UPDATE La orele 14.30 traficul rutier mai este intrerupt, din cauza vremii, pe doua drumuri nationale: DN22 Ramnicu Sarat – Baile (judetul Buzau) si DN26 Murgeni – Blagesti (judetul Vaslui) .

Vremea nefavorabila a dus la inchiderea mai multor drumuri nationale. De asemenea, vineri dimineata, pe mai multe artere rutiere din tara au fost impuse restrictii de circulatie, pentru vehiculele de mare tonaj.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, vineri la ora 10.45 circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii, pe trei drumuri nationale. Este vorba despre DN22 Ramnicu Sarat – Baile (judetul Buzau) , DN26 Murgeni – Blagesti (judetul Vaslui) si DN1H Alesd (Bihor) – Nusfalau (Salaj).

Totodata, pe mai multe drumuri nationale sunt instituite restrictii de circulatie: DN10 Buzau – Brasov, restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; DN2N Bogza – Dumbraveni – Jitia (Vrancea) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; DN2R Jitia – Vintileasca (Vrancea) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; DN22 Braila – limita jud. Buzau, restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; DN23B Stupina – Ciorasti (Vrancea) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; DN24C Manoleasa (Botosani) – Radauti Prut (Botosani) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; DN57B Oravita (Caras-Severin) – Bozovici (Caras-Severin) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; DN2C Pogoanele (Buzau) – Padina (Buzau) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; DN2B Buzau – Padina (Buzau) , restrictionat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Sfaturi pentru soferi

Conducatorii auto sunt sfatuiti ca inainte sa plece la drum sa se intereseze de starea traseului ales si de conditiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitata, sa poarte centura de siguranta, sa pastreze in mers o distanta suficienta pentru a putea opri in conditii de siguranta si sa nu actioneze brusc mecanismele de directie si franare ale autoturismului.

228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger