AcasăNewsInfotrafic: Aglomeratie pe DN 1 - tronsonul Predeal - Busteni. Afla rutele...

Infotrafic: Aglomeratie pe DN 1 – tronsonul Predeal – Busteni. Afla rutele ocolitoare!

Turistii care au petrecut sfarsitul de saptamana la munte si planuiesc sa se intoarca duminica spre casa, in Capitala, sunt informati ca la aceasta ora circulatia e ingreunata pe DN 1!

Cum nu putini au fost cei care au ales sa plece din oras, in ultimele doua zile ale saptamanii, pentru o plimbare relaxanta in zona montana, cum week-end-ul se apropie de sfarsit, iar luni incepe o noua saptamana de lucru, principalul drum catre Capitala s-a aglomerat, duminica la pranz. Ca urmare a numarului mare de masini, traficul rutier se desfasoara cu dificultate, pe tronsonul Predeal-Busteni, pe sensul de mers catre Bucuresti.

Ca urmare, reprezentantii Centrului infotrafic al Politiei Roamne le recomanda conducatorilor auto sa foloseasca doua rute ocolitoare. Astfel, soferii care vin dinspre Brasov sunt sfatuiti sa aleaga varianta DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, A3 Ploiesti – Bucuresti, in timp ce soferii care se intorc spre Bucuresti din zona Bran-Moeciu pot alege, ca varianta ocolitoare a zonei Predeal-Busteni, DN73 Brasov – Valea Mare-Pravat, DN72A Stoenesti – Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti sau DN73 Brasov – Pitesti, A1 Pitesti – Bucuresti.

Totodata, soferii sunt sfatuiti sa circule cu prudenta, pentru a evita producerea unor accidente.

Sursa foto: observatorulph.ro

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger