AcasăNewsBOMBĂ! Au fost identificați autorii crimei de la Sibiu! Cine sunt asasinii

BOMBĂ! Au fost identificați autorii crimei de la Sibiu! Cine sunt asasinii

După mai multe zile de anchetă, dar și după audieri ce s-au făcut în cazul crimei de la Sibiu, procurorii au reușit să identifice autorii atacului crunt care a dus la decesul omului de afaceri Adrian Kreiner.

Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei din Sibiu – este vorba despre trei bărbați din județul Dolj, potrivit Mediafax.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, joi dimineața, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe strada Moldoveanu, din Sibiu.

Suspecții – 3 bărbați din județul Dolj

S-a aflat că este vorba despre trei bărbați din județul Dolj. E de precizat faptul că până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut și este posibil ca aceștia să fi părăsit țara.

De asemenea, în acest caz s-a făcut o percheziție în Dumbrăvița, județul Timiș, miercuri seara și în cursul nopții de miercuri spre joi, la domiciliul unui bărbat, adus de la Timișoara pentru a fi audiat la Sibiu.

Acesta se află acum în custodia poliției. Bărbatul este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport.

Declarațiile martorului-cheie

Pe de altă parte, potrivit g4media.ro, un bărbat a fost reținut miercuri, în Timișoara, în dosarul crimei din Sibiu, în care omul de afaceri Adrian Kreiner a fost tâlhărit și ucis de trei bărbați.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, notează aceeași sursă, bărbatul reținut a fost cel care i-a dus în Sibiu pe cei trei bărbați care l-au ucis pe afaceristul sibian.

Acest bărbat ar fi complice martor în acest caz. A făcut declarații care i-au ajutat pe procurori să-i identifice pe autorii crimei, în speranța că va primi o pedeapsă mai blândă din partea judecătorilor.

Se pare că, în ciuda celor vehiculate public cu privire la motivele din spatele atacului din casa omului de afaceri din Sibiu, ar fi fost, de fapt, vorba despre un simplu jaf. Cel puțin aceasta ar fi pista pe care merg anchetatorii, și în baza declarațiilor martorului. Care, conform sursei citate, ar fi trebuit să preia bunurile furate și să încerce să le vândă pe piața neagră.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și lovit pe omul de afaceri. Au fugit apoi cu mai multe ceasuri de valoare. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost dus în stare gravă la spital, acolo unde a decedat, ca urmare e leziunilor suferite în timpul atacului.

author avatar
Andrei Coman
1.644 afisari

3 COMENTARII

  1. Introduceti pedeapsa capitala !!!! Criminalii nu mai au frica de nimic in tara asta !!!.

  2. Cel mai probabil este vorba de pakistanezii de care se zvonea initial, dar nu sunt prosti sa zica asta in plin proces de colonizare a romaniei cu acele natii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger