AcasăNewsInformare meteo: Sunt anuntate ploi insemnate si o racire accentuata a vremii

Informare meteo: Sunt anuntate ploi insemnate si o racire accentuata a vremii

Dupa cateva zile deosebit de frumoase, specifice unei primaveri mult-asteptate, s-au intors precipitatiile. In Capitala a plouat deja, inca de vineri dimineata, insa specialistii in meteorologie informeaza ca aversele vor continua sa cada si in zilele urmatoare.

Asadar, vremea se raceste la finele acestei saptamani. Si pe langa faptul ca, dupa cum au anuntat meteorologii prin intermediul unei informari meteo emise in aceasta dimineata, temperatura aerului va „marca o scadere accentuata”, indeosebi cand e vorba despre valorile maxime inregistrate pe timp de zi, vor cadea si ploi insemnate cantitativ.

Informarea valabila incepand de vineri la amiaza, la ora 14 si pana duminica la aceeasi ora nu aduce, desi, vesti deloc bune despre starea vremii. Ploile vor fi la ordinea zilei, vor acoperi toate regiunile tarii, cu mentiunea ca vineri precipitatiile – sub forma de aversa- se vor semnala indeosebi in sudul Moldovei, Oltenia, si Muntenia, precum si in zona montana aferenta acestora, in timp ce sambata ploile vor acoperi in special estul, sudul si zona centrala a tarii.

Meteorologii se asteapta ca ploile sa fie insemnate, anuntand ca vor depasi local 15-20 l/mp si, doar izolat 30-40 l/mp, in 24 de ore.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger