AcasăNewsInformare meteo: Ploi până la sfârșitul săptămânii

Informare meteo: Ploi până la sfârșitul săptămânii

Meteo, 17 noiembrie. Ploi în mai multe zone din țară

Instabilitatea atmosferică prezentă în peisaj în mai multe zone din țară de la începutul săptămânii se va menține și în perioada următoare, ceea ce înseamnă că ploile își vor face simțită prezența până duminică.

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au actualizat informarea meteorologică emisă zilele trecute, astfel că noul interval vizat este cel cuprins între 27 mai, ora 12:00 – 31 mai, ora 23:00. În răstimpul avut în vedere, meteorologii anunță că în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu ploi în averse, căderi de grindină, descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii.

ANM precizează că „ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.”

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger