AcasăNewsINFORMARE METEO: Ploi abundente si descarcari electrice in BUCURESTI

INFORMARE METEO: Ploi abundente si descarcari electrice in BUCURESTI

(foto:bzi.ro)

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o INFORMARE METEO, prin care anunta ca in Bucuresti vor cadea precipitatii abundente, in special in aceasta seara si in cursul noptii. Totodata, specialistii ANM informeaza ca vremea se va mentine instabila in urmatoarele ore in majoritatea zonelor tarii, unde va ploua si fi descarcari electrice si vijelii.

(foto:bzi.ro)

Vremea continua sa fie capricioasa, la acest sfarsit de saptamana, si nu scapam de ploi si nici de vant. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o INFORMARE METEOROLOGICA, valabila in intervalul 26 mai, ora 12 – 27 mai, ora 21, prin care informeaza ca sambata si duminica instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata indeosebi in zonele deluroase si montane, precum si in sud-vestul, sudul si centrul tarii.

In zonele amintite vor cadea averse insemnate (cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si izolat 25 l/mp) si se vor produce descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, izolat, va cadea grindina. De asemenea, meteorologii au anuntat ca, in Bucuresti, ploile vor fi mai intense in special in cursul serii de sambata si in cursul noptii de sambata spre duminica.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger