AcasăNewsInformare meteo: ninsori, vant si vreme in racire

Informare meteo: ninsori, vant si vreme in racire

(foto: infobraila.ro)

Dupa ploi, urmeaza si ninsori si vant. Studiind prognoza pentru intervalul imediat urmator, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o informare, ce va intra in vigoare peste cateva ore.

(foto: clon.ro)

Mai precis, de vineri seara, de la ora 22 si pana duminica dupa-amiaza, la ora 16, meteorologii dau de inteles ca vremea se va inrautati. De vineri noaptea incepand, vantul isi va face simtita prezenta, in prima faza in sud si la munte, iar apoi – pe parcursul zilei de 13 ianuarie, si in centrul si nord-vestul Romaniei. Rafalele pot ajunge la 45-55 km/h, si chiar mai puternice de atat, in sudul Banatului si pe litoral – unde se asteapta sa ajunga pana la 60-70 km/h. In ultima zi a saptamanii, vantul va mai bate doar in Dobrogea, sudul Banatului si local in Muntenia.

Unde ninge pe final de saptamana

„Din cursul noptii de vineri (12 ianuarie) si pana in dimineata zilei de duminica (14 ianuarie), temporar se vor semnala precipitatii slabe cantitativ in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi predominat sub forma de ninsoare in Oltenia, Transilvania si pe arii restranse in Muntenia, mai ales lapovita si ninsoare in Dobrogea, Banat si Crisana, iar local la munte si in Moldova va ninge. Se va forma polei sau ghetus. Ninsori slabe cantitativ vor mai fi pe parcursul zilei de duminica (14 ianuarie) pe litoral, sud-vestul Olteniei si sudul Banatului”, se transmite prin intermediul informarii meteo emise vineri.

Nu in ultimul rand, va spuneam ca ANM anunta o racire a vremii. Si anume temperaturi maxime in mare parte negative duminica si nopti geroase, in prima parte a saptamanii urmatoare, in special in centrul, nordul si nord-estul Romaniei.

225 afisari

1 COMENTARIU

  1. The Weather 3/7 God Jesus 3/7; Weather 16 Jesus Christ 16; THE Weather 25 Elijah Tishbite 25; THE WEATHER 32 ELIJAH TISHBITE 32; W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vremea e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.
    The Power of Nature 16/32 Jesus Christ 16, ELIJAH TISHBITE 32.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger