AcasăNewsInformare de ploi cu descarcari electrice, vant si grindina

Informare de ploi cu descarcari electrice, vant si grindina

Dupa cum se poate observa deja in Capitala, unde ploua deja de cateva ore, vremea s-a stricat, cerul s-a umplut de nori, iar precipitatiile vor la ordinea zilei in mare parte din tara, indeosebi din aceasta dupa-amiaza si pana sambata la pranz.

Asadar, instabilitatea vremii nu afecteaza- cum se intampla la aceasta ora – doar Bucurestiul. Meteorologii au emis o informare de ploi, valabile, asadar, de joi de la ora 16 si pana sambata la ora 13.

Specialsitii de la Administratia Nationala de Meteorologie spun ca, in toata aceasta perioada, vor fi intervale in care va ploua in averse, iar precipitatiile vor fi insotite de fulgere si tunete, precum si de vant cu intensificari de scurta durata si, posibil, de caderi de grindina.

Situatia descrisa mai sus se va mentine joi indeosebi in regiunile sud-estice, estice si zona de munte, iar vineri, 25 septembrie, in vestul tarii. Aceiasi specialisti precizeaza, in textul informarii meteo date publicitatii in aceasta dimineata, faptul ca ploile pot depasi 10-15 l/mp, la nivel local, si chiar 25-30 l/mp, insa doar izolat.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger