AcasăNewsInformare de ninsori, lapovita si vant. Zonele vizate

Informare de ninsori, lapovita si vant. Zonele vizate

Saptamana nu incepe cu vesti tocmai bune despre vreme – fiind anuntate precipitatii specifice iernii.

Din fericire, sudul tarii nu este mentionat de meteorologi in informarea emisa in urma cu scurta vreme. Intervalul avut in vedere este 21 noiembrie, ora 03 – 22 noiembrie, ora 18, rastimp in care specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie prognozeaza faptul ca la munte va ninge, precipitatiile fiind moderate, fiind asteptat sa se depuna un strat de zapada „consistent”. Totodata, se asteapta ca vantul sa sufle cu intensificari, mai puternice – de peste 60-80 km/h pe creste.

Ninsori vor fi si in centrul si nord-vest, insa slabe cantitativ, si in special pe durata zilei de marti si in noaptea de marti spre miercuri. Nu in ultimul rand, e de mentionat ca „la munte, in special la altitudini de peste 1700 m, vantul va avea intensificari in dupa-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) si in prima parte a noptii de luni spre marti (20/21 noiembrie), cu rafale de peste 90…100 km/h”.

225 afisari

1 COMENTARIU

  1. ZĂPADA/ZĂPEZI/Zăpezile 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; Zăpada/Zăpezi 13 TIȘBITUL 13; ZĂPEZILE 8/22 DUMNEZEU 8/22; ZĂ.PA.D.A. ZĂ-Zugrăveala, PA.A.-Palma, D-Dumnezeu. Zugrăveala de la palma Lui Dumnezeu. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care zăpada e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.
    Zugrăveala e Creaționismul care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Casa Raiului are Lucrare din Ceruri între oameni, pe Pămînt și-n Cosmos, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți. Lucrarea din Ceruri e denumită de alcoolici și drogați, activitate paranormală.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger