AcasăNewsInformare de la ANM. De joi revin ploile torentiale, cu fulgere si...

Informare de la ANM. De joi revin ploile torentiale, cu fulgere si grindina

Bucurati-va de tabloul varatic, cu soare si cer senin, pentru ca incepand cu ziua urmatoare lucrurile nu vor mai fi atat de frumoase, din punct de vedere meteorologic.

Cel putin asta au anuntat, in urma cu scurt timp, specialistii de la ANM, prin intermediul unei informari de instabilitate atmosferica accentuata.

Situatia vremii se inrautateste incepand de joi la pranz, cand intra in vigoare prezenta informare, insa aversele si fenomenele specifice ploilor de vara vor cuprinde treptat mai multe zone ale tarii, incepand cu Moldova, Transilvania si regiunea Carpatilor Meridionali si Orientali, care vor fi afectate de valul de instabilitate atmosferica in dupa-amiaza zilei de joi.

Ulterior, odata ce orele trec, ploile se muta catre zona sudica a tarii, instabilitatea atmosferica semnalandu-se atat in cursul serii, cat si pe parcursul noptii, dar si al diminetii zilei de 5 iunie.

Mai trebuie spus ca informarea meteo – valabila pana vineri la pranz, mai exact la ora 12 – anunta un val de ploi in aversa, ce pot avea si caracter torential, insotite de fulgere si tunete, precum si de intensificari ale vantului, cu posibile aspecte de vijelie, insa pe arii restranse, precum si caderi de grindina.

sursa foto: ebihoreanul.ro

author avatar
Cristina Stefan
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger