AcasăNewsInfiorator: Trei copii din Vaslui au ajuns la spital dupa ce tatal...

Infiorator: Trei copii din Vaslui au ajuns la spital dupa ce tatal i-a obligat sa se dea cu capul de pereti!

Gestul unui tata a uluit pe toata lumea prin cruzimea de care a dat dovada. Vasluianul si-a pedepsit cei trei copii intr-un mod cumplit- i-a pus sa se dea cu capul de pereti. Micutii au ajuns la spital.

Caz cutremurator la Gura Albesti, in judetul Vaslui. Un tata s-a suparat atat de tare pe cele doua fetite si pe baiatul familiei, pentru nu l-au ascultat, incat a ales sa le dea o lectie in cel mai infiorator mod cu putinta – i-a pus sa se dea cu capul de pereti.

Cazul a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce un asistent maternal i-a gasit pe copiii in varsta de cinci, sapte si noua ani cu urme de lovituri la nivelul fetei, potrivit ziarulevenimentul.ro. A fost chemata urgent o ambulanta, iar cei mici au ajuns la spital, la Vaslui, unde au ramas internati la pediatrie. Cand au fost gasiti, fetitele si baiatul erau singuri acasa, tatal si mama lor fiind plecati la munca.

„In urma cercetarilor s-a constatat ca barbatul, care a afirmat ca nu si-a batut copiii, s-a enervat din cauza ca micutii i-au umblat prin niste acte si drept pedeapsa le-a spus acestora sa se loveasca cu capul de perete”, a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, potrivit sursei citate. Barbatul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger