AcasăNewsInfiorator: Si-a convins sotia sa nu se sinucida, dar, intr-un moment de...

Infiorator: Si-a convins sotia sa nu se sinucida, dar, intr-un moment de neatentie, femeia s-a aruncat de la etajul zece!

O asistenta de la Maternitatea Cuza Voda Iasi si-a pierdut viata dupa ce s-a aruncat de la etajul zece al blocului in care locuia. Se pare ca femeia era ingrozita de gandul ca va iesi la pensie.

Femeia, asistenta-sefa la Maternitatea Cuza Voda a incheiat socotelile cu viata, miercuri dimineata, in jurul orei 5:00. Femeia, in varsta de 59 de ani s-a aruncat de la etajul zece al blocuilui in care locuia, macinata de gandul ca in curand avea sa iasa la pensie, noteaza bzi.ro.

Se pare ca inainte de a se arunca de la balcon, asistenta a fost gasita de sotul ei, care a incercat sa o linisteasca si chiar credea ca a reusit sa o convinga sa renunte la gandul sinuciderii. Barbatul a plecat la toaleta, iar sotia sa a profitat de acele momente si s-a aruncat de la etaj.

Vecinii femeii sustin ca aceasta nu s-a certat cu sotul ei, in schimb avea mari probleme cu sanatatea. „Nu s-a certat cu sotul. Stiu ca avea probleme medicale, mai multe afectiuni”, a spus un apropiat al familiei.

Asistenta a murit pe loc. Sotul femeii a suferit un soc in urma incidentului, avand nevoie de ingrijiri din partea unui echipaj al ambulantei.

author avatar
Alina Costache
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger