AcasăNewsINFIORATOR: Doi copii si o femeie, inghititi de apele raului Arges

INFIORATOR: Doi copii si o femeie, inghititi de apele raului Arges

Drama intr-o familie din Giurgiu. O fata si un baietel au intrat sa inoate in raul Agres, insa nu au mai putut iesi la mal, nici ei, nici matusa lor.

Toropiti de caldura, cei trei au intrat in apa sa faca o baie, insa nu si-au imaginat la ce pericol se expun. In zona in care au vrut sa se racoreasca erau curenti foarte puternici. Fetita in varsta de 11 ani, fratele sau, mai mic cu patru ani decat ea, dar si matusa lor, in varsta de doar 27 de ani, au fost inghititi de apele Argesului.

Oamenii au sunat pentru a chema ajutoare, iar echipele de la ISU au intervenit de urgenta pentru a-i salva. Conform Romania TV, pana la aceasta ora au fost gasite doua trupuri, iar specialistii in misiuni de salvare cauta cea de-a treia victima. In ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe copii.

Se pare ca tanara si micutii nu au tinut cont de faptul ca in zona era interzis inotul. Si-au dorit sa faca o baie in raul Arges, intr-o duminica in care temperaturile sunt foarte ridicate, la nivelul intregii tari. „Discutam de o zona neamenajata, destul de periculoasa, in care scaldatul este interzis”, a precizat Gabriela Olexiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, conform sursei citate.

Sursa foto: ziarulmara.ro

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger