AcasăNewsINFIORATOR! Ce au descoperit in PRAJITURILE de la IKEA! E chiar mai...

INFIORATOR! Ce au descoperit in PRAJITURILE de la IKEA! E chiar mai rau decat carnea de cal!

Descoperire infioratoare! Dupa carnea de cal din chiftele, in dulciurile de la Ikea s-au gasit bacterii din fecale!

Autoritatile chineze au anuntat ca au descoperit in tartele cu migdale si ciocolata urme de bacterii identificate, de obicei, in materiile fecale! Chiar daca lotul de 1.800 de prajituri a fost distrus, iar Ikea a anuntat ca a retras de pe piata prajiturile, oamenii sunt ingroziti!

Potrivit reprezentantilor Ikea Romania, pana la clarificarea situatiei, aceste dulciuri nu se mai vand in magazinele de la noi din tara. „Toate produsele noastre, inclusiv loturile de prajituri Almond testate in China, au fost verificate pentru bacterii care pot provoca probleme de sanatate. Testele realizate impreuna cu furnizorul nostru nu au relevat pana acum nicio problema. Totusi, vanzarile loturilor respective au fost oprite preventiv in 23 de tari, inclusiv Romania, pentru verificari suplimentare„, a declarat Mihaela Muresan, Marketing Manager IKEA Romania, potrivit stirileprotv.ro.

Scandalul vine la doar cateva zile dupa ce Ikea anunta ca a retras temporar chiftelele din meniul vandut in mai multe state, dupa ce in Cehia s-au gasit urme de carne de cal in continutul amestecului din care au fost preparate.

author avatar
eNational
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger