AcasăNewsINFIORATOR: A violat o tanara bolnava chiar in spital! Cruzimea lui nu...

INFIORATOR: A violat o tanara bolnava chiar in spital! Cruzimea lui nu s-a oprit aici!

Si-a batut joc de o femeie cu probleme psihice, chiar in baia spitalului unde aceasta era internata! De parca n-ar fi fost suficient ca a batjocorit-o, a mai si talharit-o!

Un barbat de 45 de ani a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind acuzat ca a violat o tanara internata la Clinica de Psihiatrie Eduard Pamfil din Timisoara.

Oroarea s-a intamplat toamna trecuta, cand barbatul originar din Teleorman a vizitat-o pe tanara, insotit de o ruda a acesteia. Odata vizita incheiata, individul s-a intors in salonul femeii si, pretextand ca vrea sa-i duca ceva, a tras-o intr-o baie si a violat-o, potrivit pressalert.ro.

(foto: pressalert.ro)

Anchetatorii spun ca barbatul, care sustine ca era beat in momentul respectiv, i-a furat tinerei si telefonul mobil. Intre timp, situatia a ajuns si la urechile conducerii spitalului Judetean din Timisoara, care a declansat o ancheta interna. „Atunci cand a avut loc incidentul nu a fost demarata nicio ancheta, pentru ca nu am fost informat. (…) De ce nu m-au informat in octombrie, cand s-a intamplat incidentul ramane una dintre probleme, o sa le cer medicilor o nota explicativa”, a declarat managerul general al Spitalului Județean Timisoara, Ciprian Bogdan.

author avatar
eNational
808 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger