AcasăNewsInfiintarea Comisiei "PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale", respinsa

Infiintarea Comisiei „PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale”, respinsa

Social-democratii au fost pe punctul de a rata adoptarea noului Cod penal

Cererea formulata zilele trecute la Biroul permanent al Camerei de alesi ai neamului de la PNL si PMP nu a trecut de votul deputatilor.

Mai exact, solicitarea pentru infiintarea unei Comisii de ancheta care ar fi urmat sa se numeasca „PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale” a fost respinsa in sedinta de plen. Au fost 94 de voturi „pentru”, 146 „pentru” si 6 abtineri.

Cererea formatiunilor de Opozitie se baza, intre altele, pe declaratiile facute de Gabriela Firea, pe fondul sedintei conducerii PSD-ului, de la Neptun. Mai exact, „avand in considerare declaratia publica a Primarului General al Capitalei, doamna Gabriela Firea, cu privire la interceptarea convorbirilor pe Whatsapp ale unui senator PSD de Bucuresti, precum si acuzatiile extrem de grave ale fostului Prim-ministru, domnul Victor Ponta, care a precizat public ca are informatii cu privire la monitorizarea ilegala a intalnirilor sale cu alti lideri judeteni ai PSD” si „apreciind ca este necesara aflarea tututor aspectelor care au condus la incalcarea legislatiei privind siguranta nationala si a comunicatiilor, dar si a persoanelor implicate in astfel de actiuni de interceptari ilegale care pericliteaza siguranta nationala”.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger