AcasăNewsIndustria cărnii, falimentată intenționat! Sunteți pregătiți pentru hrană artificială? VIDEO terifiant!

Industria cărnii, falimentată intenționat! Sunteți pregătiți pentru hrană artificială? VIDEO terifiant!

În urmă cu două săptămâni, un colos din SUA anunța că pune lacăt pe cel mai mare abator de carne de porc, iar teama unui dezastru de neimaginat începea să cuprindă America. Treptat, veștile rele s-au înmulțit, dar așa au apărut și zorii planului care urmărește falimentul industriei cărnii. Rând pe rând, cad una după alta fabricile care procesează pui, porc sau vită și de la New York la Los Angeles toată lumea înțelege că viitorul înseamnă OMG (organisme modificate genetic) și hrană artificială.

Se încearcă falimentarea intenționată a industriei cărnii din America, țipă Donald Trump, care primește rapoarte despre cum un atentat alimentar de proporții biblice este pus la cale în aceste vremuri. Rapoartele trimise la Washington estimează că până la 80% din aprovizionarea cu carne a SUA ar putea fi închisă!

Tocmai de aceea, scrie Bloomberg, președintele Donald Trump intenționează să semneze un ordin executiv care invocă Legea privind producția de apărare, prin care obligă fabricile de prelucrare a cărnii să rămână deschise chiar și în timpul pandemiei de coronavirus. Este arma cu care Trump luptă sub presiunea intereselor elitei globale, care urmărește să închidă totul în timpul „guvernării” lui Covid-19.

Și, totuși, de ce? Nimic mai simplu. „Băieții deștepți” au investit puternic în tehnologia obținerii de „carne artificială”. Sau hrană de laborator, cum îi mai spun specialiștii. Omenirea trebuie înțărcată de dragostea pentru friptură de pui sau porc și să învețe să mănânce „carne vegetariană”, pe bază de plante.

Ce rol joacă miliardarul Bill Gates

Una dintre firmele care își croiesc drum pe acest segment se numește Memphis Meats. Aici se lucrează intens la carnea obținută din celule stem create într-o eprubetă de laborator. Zeci de milioane de dolari au fost investite în această fabrică, iar undeva, cumva tot va trebui creată o piață de desfacere pentru această marfă. Ca Memphis Meats mai sunt și alte firme asemănătoare – Impossible Foods, Beyond Meat și Ginkgo Bioworks. Toate au în comun un singur lucru: sursa de finanțare – Bill & Melinda Gates Foundation!

Însă, pentru ca businessul ăsta să fie unul nu doar de succes, ci și de viitor, trebuie ca centrele de prelucrare a cărnii din America să iasă din joc. Iar Covid-19 este barosul care se pare că dă lovitura decisivă.

Iată doar câteva exemple de companii mari din industria cărnii puse pe butuci.

  • Tyson Foods, al doilea cel mai mare procesor din lume de carne de pui, porc și vită. În aprilie, unitatea din Columbus (statul Iowa) s-a închis după ce 148 de lucrători au fost testați pozitiv pentru coronavirus, iar doi muncitori au murit. A urmat și punctul de lucru din Waterloo, închis din aceleași motive.
  • Wayne Farms comercializează carne de pui și este o filială a colosului belgian ContiGroup. Fabrica din Albertville (statul Alabama) are lacătul pus după ce 75 de lucrători au fost testați pozitiv de coronavirus.
  • Smithfield Foods s-a închis pe 12 aprilie pe perioadă nedeterminată. Fabrica procesează 5% din producția de carne de porc a Americii! „Măsura de a ne închide, la fel ca alte fabrici, împinge SUA periculos de aproape de marginea prăpastiei în ceea ce privește aprovizionarea cu carne”, a reacționat compania.
  • Hormel Foods și-a închis unitatea din Rochelle (statul Illinois) pentru că 24 din cei 800 de angajați au fost testați pozitiv pentru coronavirus. La 1 mai, alte trei fabrici deținute de această companie din industria cărnii au fost închise!
  • Empire Kosher, fabrică de prelucrare a puiului, s-a închis total după ce doi muncitori (din cei 550) s-au îmbolnăvit de Covid-19.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.910 afisari

4 COMENTARII

  1. Bill Gates e un criminal, efectiv! Felicitări pentru astfel de articole, poate se mai trezește lumea.

  2. Donald iti tremitem noi purcei cum tremitem si miei in Arabia.. Milioane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger