AcasăNewsINDUIOSATOR! Cum isi invata un bucurestean copilul sa mearga pe bicicleta!

INDUIOSATOR! Cum isi invata un bucurestean copilul sa mearga pe bicicleta!

Un tatic a lasat cu gura cascata multa lume care a asistat, sambata, la Bucharest International Air Show (BIAS), dar nu pentru ca ar fi avut vreun rol in spectacol, ci pentru aparitia sa cel putin ingenioasa.

Spectacolul aviatic care a avut loc in acest weekend in Bucuresti a facut deliciul spectatorilor, avand de toate, de la acrobatii cu planorul, corespondenta parasutata, zboruri in formatie pana la artificii. Insa printre toate aceste „minuni”, cei prezenti au mai fost atrasi de ceva: un tatic care a reusit sa iasa in evidenta prin modul in care a inteles sa-si invete copilul sa mearga pe bicicleta.

Hotarat sa isi invete micutul cu miscarea de la o varsta frageda, un barbat prezent la BIAS 2013, eveniment ce a avut loc sambata, 27 iulie, pe Aeroportul Bucuresti – Baneasa, a atras atentia trecatorilor cu bicicleta sa… neobisnuita. El avea atasat la vehiculul sau inca unul mai mic, pe care copilul lui il pedala de zor.

Politistii care asigurau fluenta traficului in zona, l-au luat la intrebari pe barbat, curiosi sa afle cum se descurca prin haosul din traficul bucurestean, noteaza libertatea.ro. Taticul, care a primit numai doar pareri admirative, a spus ca a ramas impresionat de ceea ce a vazut si cu siguranta va veni si la editia de anul viitor.

Foto:  libertatea.ro

author avatar
Alina Costache
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger