AcasăNewsIndienii au crezut că pot dribla restricţiile anti-Covid. Au închiriat un avion,...

Indienii au crezut că pot dribla restricţiile anti-Covid. Au închiriat un avion, iar ce s-a întâmplat acolo a intrigat pe toată lumea! (VIDEO)

nunta in avionIndienii au crezut că pot dribla restricţiile anti-Covid. Au închiriat un avion, iar ce s-a întâmplat acolo a intrigat pe toată lumea!

Nu doar românii sunt inventivi, ci şi indienii. Un cuplu indian a închiriat un avion pentru a se căsători printre nori în faţa a 161 de invitaţi, încălcând astfel restricţiile anti-COVID.

Autoritatea de aviaţie civilă din această ţară a dispus o anchetă şi a suspendat echipajul aeronavei.

 

Unde s-au căsătorit mirii?

Mirii şi-au spus „da” duminică, în timp ce avionul companiei SpiceJet, care se îndrepta spre Bangalore (sud), a survolat templul Minakshi, din Madurai, în statul Tamil Nadu.

Videoclipuri şi fotografii ale festivităţilor de la bord, cu oaspeţi cu flori la gât, care îşi făceau selfie-uri, au fost postate deja pe Twitter şi Instagram.

Contrar regulilor în vigoare în aviaţia civilă, practic niciuna dintre persoanele aflate la bord nu purta o mască sanitară, iar regulile de distanţare socială erau în mare parte ignorate.

Compania aeriană s-a apărat spunând că respectivul client a fost „informat în mod clar cu privire la regulile impuse Covid care trebuie respectate și i s-a interzis organizarea oricărei activități la bordul avionului.

În ciuda solicitărilor, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile”.

Majoritatea statelor din India – care a depăşit luni pragul de 300.000 de decese asociate COVID-19 – permit un număr maxim de 50 de invitaţi la o nuntă.

author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger