AcasăNewsIndia, zguduita de un cutremur de 6,8 grade!

India, zguduita de un cutremur de 6,8 grade!

Pamantul s-a cutremurat din nou in India. Un seism de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs duminica in nordul Indiei, la 64 de kilometri de orasul Sikkim. Deocamdata nu sunt informatii privind eventuale victime si nici nu a fost emisa o alerta de tsunami in Pacific.

 

foto: iploiesti.ro

Cutremurul de 6,8 grade care a zguduit nordul Indiei s-a produs la ora locala 18.10 (15.40 -ora Romaniei – n.r.), la o adancime de 20 de kilometri, au anuntat reprezentantii Institutului American de Geologie, citat de CNN.

Zona in care s-a produs cutremurul este una muntoasa, dar seismul a fost resimtit in metropola Delhi si in Calcutta, Lucknow si Patna. Pana la aceasta ora nu exista informatii privind eventuale victime sau pagube materiale. Nu a fost emisa alerta de tsunami in Pacific, potrivit Institutului American de Geologie.

Cutremure puternice in mai multe zone ale lumii

In ultimele zile au avut loc cutremure puternice in mai multe zone ale Globului. Vineri dimineata, in Insulele Fiji s-a produs un seism de 7,2 grade pe Richter. Cu doar o zi inainte, Japonia era zgaltaita de un seism de 6,2 pe Richter, in vreme ce, tot joi, in Cuba era inregistrat un cutremur de 6 grade pe scara Richter, produs la 122 de kilometri nord de Montego Bay.

350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger