AcasăNewsIndexarea pensiilor era buna pentru USL doar in Opozitie

Indexarea pensiilor era buna pentru USL doar in Opozitie

Ajunsa la putere, USL isi respinge propriile proiecte de legi, initiate odinioara cu mult tam-tam. Primele victime: pensionarii care asteptau indexarea mult clamata.

Pensionarii, inselati o data in plus de politicieni

Sacrificarea a avut loc ieri, la Senat, unde uselistii si-au trantit proiectul referitor la indexarea pensiilor cu rata inflatiei si revenirea la salarizarea din 2010, indexata si ea cu rata inflatiei.

Fapt care i-a permis senatorului PDL Mihail Hardau sa afirme ca USL ”isi bate joc de propriul program de guvernare” si sa acuze ”inconsecventa” actualei puteri si ”minciunile” promovate cu atata fervoare de PSD si PNL pe vremea cand erau in opozitie. ”Ce parea a fi «mafie PDL» in guvernele anterioare s-a rebranduit subit in mafie USL pentru «o guvernare linistita si fara probleme», ca sa plagiez din epistolele actualului premier al Romaniei”, conchide Hardau.

author avatar
Simona Badulescu
770 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca USL-istii nu se tin de cuvant vor avea un mandat f.f.scurt,si Nastase ,circarul asta care merita cel putin 20 de ani de parnaie ,la cat a furat Tara asta, i-si asteapta colegii. (tov Mitrea ,unde este ? alo DNA-ul)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger