AcasăNews"Independentul" Mircea Diaconu negociaza cu Pro Romania de cateva saptamani

„Independentul” Mircea Diaconu negociaza cu Pro Romania de cateva saptamani

Actorul Mircea Diaconu confundă politichia cu teatrul, acolo unde spectatorii  aplauda, de dragul artei, orice replica. Ca in politica lucrurile stau cu totul altfel o stim cu totii, dar unii merg inainte cu manipularea.

 

Candidatura la Președintia Romaniei ca independent a lui Mircea Diaconu a „mirosit” de la bun inceput. Diaconu si-a anuntat candidatura duminica, pe scarile Ateneului Roman, spunand ca a luat decizia „singur, de nebun”, iar luni ALDE si Pro Romania au si sarit sa-si declare sustinerea. Adica Tariceanu si Ponta, doi politicieni care negociaza pana la piciorul oricarui scaunel aducator de foloase  s-au gandit sa faca o fapta buna si sa-l ajute pe independentul Diaconu. Cum era de asteptat, s-a gasit, totusi, cineva care sa scape porumbelul/adevarul: deputatul de Gorj Alin Vacaru, secretar general al Pro Romania, a spus joi la o emisiune la Radio Infinit ca discutiile cu Mircea Diaconu sunt de cateva saptamani.

 

Iata dialogul lui Vacaru cu moderatorul:

Moderator: Apropo de ALDE vreau sa va intreb, am o curiozitate. De ce l-ati mai resuscitat. Nu puteati sa il lasati sa moara, conform votului de la europarlamentare?

Alin Vacaru: De ce ziceti ca l-am resuscitat, pentru ca este o alianta…

Moderator: L-ati resuscitat pentru ca este un partid de 4%. Partidele care nu sunt votate trebuie lasate sa dispara de pe scena politica.

Alin Vacaru: Noi am facut o alianta politica de sustinere a unui candidat independent. Nu este candidat ALDE.

Moderator: Nu era candidat ALDE cand Ponta a decis sa-l resusciteze pe Tariceanu. Nu era Diaconu in discutie.

Alin Vacaru: Nu este adevarat. Discutia de Diaconu este de cateva saptamani, noi tot discutam, ne-am si intalnit la Bucuresti, domnul Ponta s-a consultat cu parlamentarii.

Moderator: Si ce nevoie aveati de ALDE, de cele patru procente ale ALDE?

Alin Vacaru: Pentru ca suntem mult mai puternici mai multe partide decat noi singuri.

author avatar
A.P. Redactor
481 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dl Ponta a spus clar ca aceasta logistica consta in mobilizarea presedintilor de partid ProRomania si ALDE din localitatile unde Dl Diaconu isi va aseza scaunelul.Adica bani de campanie, pliante, reclama, poate chiar si filme in care Dl Diaconu a jucat. Atat de bine incat Ceausescu nu l-a facut Artist al Poporului.L-au facut pe rand, PNL si PSD. Acum il fac Pro Romania si ALDE.Desigur intru binele lor. Doar ca acum are Dl Diaconu 5 ani de europarlamentar, plecat sarac spunea dansul atunci si intors in mijlocul votantilor cu cca 1 mil Eu avere. Daca dansul vrea sa se umileasca il priveste. Sa se imbrace totusi ca un om nu ca un maidanez.Ia sigur un 2-3% in zonele rurale. Unde se stie ca taranii sunt impresionati de,, unul ca ei,, si care mai este si fost actor la Bucuresti. ,,Independent,, sustinut acum de doua partide, cu un scor adunat impreuna de 10%-11% la ultimele alegeri. In final un ciolan primesc si Dl Ponta si Dl Tariceanu. In caz de esec PSD trece in opozitie. In nici un caz Dl Ponta nu va prelua PSD. Dl Tariceanu va ramane tatic-bunic si bunic fost PNList.Ii face Dl Ponta ce i-a facut si lu Crin Antonescu. In fond asta si merita Dl Razgandeanu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger