AcasăNewsIndemnizatia de 35.000 de euro nu-i convine Fiscului

Indemnizatia de 35.000 de euro nu-i convine Fiscului

Dupa ce a fost facuta public cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, aceea de 35.000 de euro, ANAF a sarit ca picat de ceara si a trecut la puricat situatia.

Indemnizatia in cauza, 160.000 de lei este obtinuta de fapt de… un tatic din Sibiu care a hotarat sa-si ia concediu maternal, pardon, paternal. Conform presei locale sibianul care are cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului se numeste Liciniu Lupu. Acesta este om de afaceri, avand printre altele si o societate de consultanta in domeniul fondurilor europene. Aceasta din urma activitate ar putea justifica respective indemnizatie stiut fiind ca astfel de societati lucreaza la comision, adica un procentaj din suma in euro dobandita de client.

Mămica cea bogată este de fapt un tătic

Liciniu Lupu este secretar al asociatiei pe care functioneaza Clubul de Baschet Magic Sibiu. El a facut Colegiul National Gheorghe Lazar si este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, promotia 2006. De regula cand apare ANAF-ul., nu e prea bine pentru roman, dar directorul AJPS Sibiu, Ioan Bota, a declarat ca daca nu vor aparea discrepante, barbatul va incasa in luna septembrie si banii pentru luna august.

author avatar
National
803 afisari

5 COMENTARII

  1. ANAF asta e peste tot, ne-am cam saturat de figurantii astia bine platiti ca sa ne rupa portofelele

  2. Nu cred ca este normalca statul sa plateasca acesti bani ,ar.trebui sa existe o limita de bun simt …3000lei explu .

    • E normal sa fie o limita maxima: nicaieri in lume nu se plateste de la stat o astfel de suma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger