AcasăNewsÎndemn la toleranță. Papa Francisc, gest admirabil față de o fetiță bolnavă...

Îndemn la toleranță. Papa Francisc, gest admirabil față de o fetiță bolnavă (VIDEO)

Papa Francisc i-a lăsat unei fetițe suferinde toată libertatea de mișcare de care avea nevoie, la audiența generală de miercuri, de la Vatican.

Copila, care venise împreună cu mama ei să îl vadă pe Papa Francisc, a țâșnit la un moment dat din zona scaunelor și s-a îndreptat către spațiul unde se afla Sanctitatea Sa. Foarte calm și la fel de tolerant, Papa Francisc le-a făcut un semn celor din echipa de securitate, care ar fi putut să intervină rapid pentru a o lua pe copilă de pe uriașa scenă, să nu se clintească.

Astfel că Papa și-a transmis liniștit mesajul chiar și în timpul în care fetița alerga de colo-colo pe scenă sau când aplauda destul de zgomotos, atitudinea Sanctității Sale fiind primită cu mult entuziasm în sală, dar și în rândul internauților care au privit imaginile.

Nu e prima oară când se întâmplă ca un copil să ajungă în apropierea Papei Francisc, pe durata unor astfel de ceremonii. De fiecare dată, însă, liderul Bisericii Catolice a avut grijă ca prichindeilor să nu le fie îngradit elanul copilăresc, dând dovadă de o toleranță ce a servit drept exemplu.

[youtube]OhGrpbHD2vg[/youtube]
sursa foto – captură video

author avatar
Cristina Stefan
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger