AcasăNewsInculpatii din dosarul "ANRP", loviti in plin de magistrati!

Inculpatii din dosarul „ANRP”, loviti in plin de magistrati!

Adriean Videanu, Dorin Cocos, Alin Cocos si Alina Bica, patru dintre personajele de seama ale dosarului „ANRP”, au aparut, marti, in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fiecare dintre cei patru inculpati a solicitat masuri mai blande din partea magistratilor. Judecat sub control judiciar, Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, a solicitat un ragaz de o saptamana pentru a putea participa la un targ de marmura din Italia si pentru a-si putea salva firma, in conditiile in care a pierdut, deja, un contract de un milion de euro din cauza obligatiilor controlului judiciar.

Judecat in stare de arest la domiciliu, Dorin Cocos a solicitat permisiunea de a se muta cu chiria in conditiile in care acum imparte un apartament cu fiul sau, Alin Cocos.

Judecat si el in dosarul „ANRP”, in stare de arest la domiciliu, Alin Cocos a solicitat o masura mai blanda, respectiv eliberare sau macar eliberare sub control judiciar.

In aceeasi situatie s-a aflat si Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, care s-a declarat nevinovata si a anuntat ca vrea sa fie pusa in libertate.

Din pacate pentru cei patru inculpati, ei au fost loviti in plin, marti, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Oamenii legii au considerat ca toate solicitarile sunt neintemeiate si le-au respins.

In aceste conditii, Dorin si Alin Cocos raman in stare de arest la domiciliu in apartamentul pe care il impart, Alina Bica ramane si ea in stare de arest la domiciliu, iar Adriean Videanu nu are voie sa paraseasca tara nici macar pentru a merge in „interes de serviciu” la targul de marmura din Italia.

author avatar
Cristi Ionita
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger