AcasăNewsIncredibil! Vrea sa-si plateasca taxele la stat in natura!

Incredibil! Vrea sa-si plateasca taxele la stat in natura!

Este o cerere iesita din comun, dar adevarata. A facut o cerere la primarie prin care isi exprima dorinta de a-si plati taxele si impozitele in natura.

Este cazul unui brasovean din Codlea. Barbatul de 34 de ani a explicat ca s-a saturat sa vada cum banii sai sunt furati sau folositi necorespunzator. Asa ca primaria Codlea a primit cererea in care tanarul cere sa munceasca in folosul comunitatii.

” Va anunt ca voi evita sa mai efectuez in nume personal orice plata catre bugetul local din Codlea, avand in vedere modul total gresit si netransparent cum sunt alocati si cheltuiti banii publici de catre administratia actuala .

Printr-o decizie dubioasa a Curtii de Apel, care modifica total decizia primei instante care initial respingea ca neintemeiat procesul intentat de catre Primaria Codlea subsemnatului, instanta a hotarat ca sunt dator bugetului local o suma fabuloasa si aberanta.

Va rog sa imi transmiteti modalitatea prin care aceste debite pot fi acoperite de catre mine prin munca in folosul comunitatii locale, pe care o voi efectua cu tot dragul pentru orasul meu natal, fiind in acelasi timp profund consternat si ingrijorat de felul in care se cheltuie in general banii publici de catre Primaria Codlea, preferential catre firme clientelare si pentru prioritati gresite.

De acum incolo, vreau sa ma achit de datoriile la bugetul local prin munca in folosul comunitatii mele natale, ca banii sa nu mai fie cheltuiti aiurea”, a scris Erwin Albu in cererea sa, potrivit incomod-media.ro.

author avatar
Andra Nesu
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger