AcasăNewsIncredibil! Vadim Tudor are 30 de suflete in grija, in propria locuinta!

Incredibil! Vadim Tudor are 30 de suflete in grija, in propria locuinta!

Corneliu Vadim Tudor are o pasiune mai putin obisnuita, scriitorul avand in grija 30 de caini maidanezi pe care ii alinta toata ziua si pe care ii numeste “copiii lu’ tata”.

O parte din cainii lui Vadim au voie in casa, unde nu se rusineaza sa si urineze, cei mai neascultatorii fiind masculii care tin sa-si marcheze teritoriul facandu-si nevoile pe canapelele si mobilierul politicianului. Asta nu-l impiedica, insa, pe Corneliu Vadim Tudor sa-si iubesca si sa-si ingrijeasca animalutele ca si cand ar fi cele mai ascultatoare din lume.

“Haide printesa lu’tata, haide ca a venit tata. Toti sunt maidanezi. Sunt singurele fiinte de pe fata pamantului care nu m-au tradat si nu ma vor trada niciodata”, a povestit scriitorul.

O parte din cei 30 de caini mai stau totusi si afara, mai ales cei fiorosi, fiecare dintre ei avand cate o cusca in care sa doarma, fiind pusi in padocuri pentru a nu deranja musafirii. Motivul pentru care Vadim are grija de aceste suflete este simplu: “Am un surplus de dragoste pe care trebuie sa il dau cuiva”.

author avatar
Alina Costache
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger