AcasăNewsIncredibil! Un polițist din Capitală n-a mers la o urgenţă pentru că...

Incredibil! Un polițist din Capitală n-a mers la o urgenţă pentru că era la salonul de cosmetică. Cum l-au găsit șefii

politistIncredibil! Un polițist din Capitală n-a mers la o urgenţă pentru că era la salonul de cosmetică. Cum l-au găsit șefii

Țara arde și baba se piaptănă, este o vorbă care potrivește mănușă unui polițist surprins într-o ipostază mai puțin plăcută. Șefii lui l-au prins la salonul de cosmetică în timpul serviciului. Omul legii nu a putut ajunge la o urgență pentru că trebuia să se… penseze. Incidentul a avut loc la începutul acestui an.

S-a declanșat o anchetă internă în cadrul Poliției Capitalei după ce agentul de poliție a fost găsit la salon în timpul programului. Descoperirea a fost făcută de superiorii lui atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au fost solicitate să intervină.

Mai puțin polițistul, care din informațiile Poliției Capitalei, este agent la secția 23. Se pare că acesta încă nu terminase procesul de înfrumusețare când șefii l-au chemat la o urgență, fiind programat la pensat. L-a dat de gol chiar cosmeticiana care se ocupa de sprâncenele lui.

Polițistul, turnat de un jandarm

El ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare. Acesta a fost reclamat chiar de colegul său, jandarm, cu care se afla în misiune. Cei doi nu au putut interveni la un caz tocmai pentru că, în momentul solicitării, omul legii se afla într-un salon de înfrumusețare din zona Dristor.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corecta și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări:

Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop”., a reacționat Jandarmeria Capitalei.

author avatar
Andreea Vlad
598 afisari

1 COMENTARIU

  1. Jandarmul , trebuia sa-i puna catusele si sa-l duca legat la evenimentul unde fusese solicitat …Mamele voastre de gaozari pensati !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger