AcasăNewsIncredibil! Un paznic a pulverizat spray lacrimogen în faţa unui elev, pentru...

Incredibil! Un paznic a pulverizat spray lacrimogen în faţa unui elev, pentru că a călcat pe iarbă/Ce a urmat

sursa foto: tion.ro

Se poate vorbi despre un exces de zel în cazul unui paznic din Sibiu care a ales o metodă usturătoare, la propriu, pentru a sancționa un gest aparent minor pe care l-a făcut un elev – și anume acela de a călca pe o porțiune cu iarbă. După ce s-a aflat de gestul său, bărbatul a rămas fără loc de muncă.

Paznicul a fost concediat, după ce a pulverizat miercuri spray lacrimogen în ochii unui elev al Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu, deranjat că băiatul a călcat pe iarbă, au declarat joi, pentru Agerpres, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), Cosmin Roşu, şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Constantin Dincă.

„Pe elev l-au pişcat puţin ochii”

Incidentul a avut loc după ce elevul a călcat pe o porţiune de gazon, în timp ce portarul păzea un sediu al AJOFM Sibiu, aflat în curtea liceului sibian.

În urma episodului neprevăzut, elevul a ajuns la cabinetul medical de la unitatea de învățământ. „Am vorbit cu domnul director, pe elev l-au pişcat puţin ochii, a mers la cabinetul medical al şcolii şi pe urmă a fost în regulă. Acei copii erau în faţa corpului şcolii, nu AFOFM-ului”, a precizat Dincă.

„L-au sancţionat disciplinar”

Cazul a ajuns și la urechile șefilor bărbatului „pus pe treabă”. Care n-au tolerat incidentul și au luat o hotărâre radicală. Concret, patronul paznicului i-a comunicat directorului AJOFM că a decis să-l concedieze pe respectivul angajat, după incident.

„Firma de pază ne-a transmis azi de dimineaţă (joi n.r.), că ieri a fost un incident între angajatul lor şi elevi, undeva în faţa liceului. În curtea liceului, noi avem un sediu într-o clădire separată, unde avem un centru de formare. Firma a zis că a fost un incident, că au cercetat cazul şi că l-au sancţionat disciplinar, că îl dau afară”, a menționat directorul AJOFM Sibiu, Cosmin Roşu.

Incidentul a fost surprins în imagini. Presa locală a difuzat imagini cu portarul filmat în timp ce a folosit spray-ul lacrimogen.

author avatar
Andrei Coman
305 afisari

5 COMENTARII

  1. Ghiolbanul Siktir scarbosenie Te crezi justitiarul ardeilor Proasta creatura Daca ar fi singura!

  2. Ghiolbanul. Siktir scarbosenie! Te crezi justitiarul ardeilor? Proasta creatura !Daca ar fi singura!

  3. SUNT PE INVERS SI PAZNICI CIND TREBUIE SA SI FACA TREBA NU DAR CIND NU SAR CALU TARE RAU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger