AcasăNewsIncredibil! Un Inspectorat de Poliție, dotat recent cu noile BMW-uri, cumpără WC-uri...

Incredibil! Un Inspectorat de Poliție, dotat recent cu noile BMW-uri, cumpără WC-uri de lemn de pus în fundul curții

WCIncredibil! Un Inspectorat de Poliție, dotat recent cu noile BMW-uri, cumpără WC-uri de lemn de pus în fundul curții

Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani, care a primit recent, la fel ca restul IPJ-urilor din țară, noile BMW-uri de Poliție, caută acum o firmă de la care poate să cumpere șase WC-uri din lemn pentru posturi de poliție de la sate.

Poliția Botoșani cere oferte de la firme de profil pentru un contract privind „achiziția de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, în diverse locații de pe raza județului Botoșani”.

IJP Botoșani caută să cumpere șase toalete de pus în curte

În caietul de sarcini se indică faptul că în cadrul achiziției se dorește „confecționarea a șase unități clasice WC din lemn de rășinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilități”.

Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei și este pentru șase posturi de poliție rurale din județul Botoșani, notează Botoșăneanul.ro.

În județul Botoșani sunt funcționale 71 de sedii de poliție rurale și aproape toate au toalete în „fundul curții”. Sunt practic construcții din lemn neracordate la utilități.

Cele șase WC-uri de la Botoșani, de la momentul semnării contractului de achiziție, vor avea un termen de livrare de 10 zile și o garanție de 12 luni.

author avatar
Andreea Vlad