AcasăNewsIncredibil! Un Inspectorat de Poliție, dotat recent cu noile BMW-uri, cumpără WC-uri...

Incredibil! Un Inspectorat de Poliție, dotat recent cu noile BMW-uri, cumpără WC-uri de lemn de pus în fundul curții

WCIncredibil! Un Inspectorat de Poliție, dotat recent cu noile BMW-uri, cumpără WC-uri de lemn de pus în fundul curții

Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani, care a primit recent, la fel ca restul IPJ-urilor din țară, noile BMW-uri de Poliție, caută acum o firmă de la care poate să cumpere șase WC-uri din lemn pentru posturi de poliție de la sate.

Poliția Botoșani cere oferte de la firme de profil pentru un contract privind „achiziția de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, în diverse locații de pe raza județului Botoșani”.

IJP Botoșani caută să cumpere șase toalete de pus în curte

În caietul de sarcini se indică faptul că în cadrul achiziției se dorește „confecționarea a șase unități clasice WC din lemn de rășinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilități”.

Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei și este pentru șase posturi de poliție rurale din județul Botoșani, notează Botoșăneanul.ro.

În județul Botoșani sunt funcționale 71 de sedii de poliție rurale și aproape toate au toalete în „fundul curții”. Sunt practic construcții din lemn neracordate la utilități.

Cele șase WC-uri de la Botoșani, de la momentul semnării contractului de achiziție, vor avea un termen de livrare de 10 zile și o garanție de 12 luni.

author avatar
Andreea Vlad
901 afisari

11 COMENTARII

  1. În loc să-i felicitați.
    Treaba cu wc-ul în curte și înapoierea este o mare minciună. Buda, la sat unde densitatea oamenilor este mică, este mult mai ecologică decît canalizarea și fosa septică. Sigur la oraș nu se poate dar orașul este cel mai nefiresc loc de a trăi.

    • Felicitări???? Pe bune????
      Ați recitit ce ați scris înainte să apăsați butonul de „Send“?
      În toată lumea asta în care trăim, se calculează o serie de indicatori ai dezvoltării, care includ și accesul la utilități publice (respectiv acel „WC din fundul curții“ despre care ar vorbește în acest articol). Cu cât mai limitat accesul la astfel de facilități, cu atât mai dezvoltată țara/regiunea. Deci despre ce vise de eficiență vorbiți?
      În plus, vorbiți despre orașe ce fiind „cel mai nefiresc loc de a trăi“, dar vi se pare foarte firesc să beneficiați de tot confortul pe care îl oferă orașul, inclusiv accesul la internetul pe care l-ați folosit în citi articolul și a scrie comentariul plin de ipocrizie, pe care l-ați scris…

      • *cu cât mai limitat accesul la aceste facilități cu atât mai nedezvoltată țara/regiunea

  2. Ori suntem golani, ori nu ma suntem…
    Sa ne râdem cu polutia romana.
    Cocalari cu bemeweu’ si cu wc la captu’ gardului.
    Sefii, sefutii si sefuletii se sparg in figuri pe la birouri la minister si inspectorate, iar abandonatii de la sectiile satesti… se screm si ei cum pot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger