AcasăNewsIncredibil! Un hoț a intrat într-o locuință din centrul orașului, când proprietarii...

Incredibil! Un hoț a intrat într-o locuință din centrul orașului, când proprietarii erau acasă! Unde s-a întâmplat totul și ce a urmat!

Incredibil! Un hoț a intrat într-o locuință din centrul orașului, când proprietarii erau acasă! Unde s-a întâmplat totul și ce a urmat! (sursa foto. alba24.ro)

Caz uluitor! Un individ care a dat dovadă de o îndrăzneală incredibilă a reușit să intre pe nepusă masă într-o locuință, de unde ar fi furat mai multe bunuri.

Hoțul a intrat casa pe care a pus ochii. Dar nu oricând, ci la lăsarea serii. Și chiar în timp ce proprietarii se aflau în interiorul locuinței.

E vorba despre o casă situată în zona ultracentrală a municipiului Alba Iulia, în apropierea Cetății Alba Carolina, anunță, marți, alba24.ro. Totul s-a întâmplat duminică seară, în 31 iulie, iar momentul în care intră, pe șest, pe ușa casei a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Ce s-a văzut pe imaginile de pe o cameră de supraveghere

Aceasta e montată în fața ușii de acces în locuință, pe înregistrare fiind surprinsă și ora la care individul – care apare în imagini purtând ceva pe cap și ceea ce pare a fi un hanorac – apasă pe clanța ușii casei în care și intră, până la urmă, căutând, cel mai probabil, să nu facă niciun zgomot.

Conform sursei citate, hoțul a intrat în curte sărind gardul, poarta fiind închisă. Cum acesta a lăsat, însă, ușa de la intrare deschisă, când proprietarii au simțit curent și au mers să o închidă, individul s-a ascuns într-o altă cameră. După doar câteva minute, aproximativ 7 la număr, hoțul a părăsit casa. Dar nu cu mâna goală. Ci după ce a furat portofele, bani și carduri, potrivit publicației locale.

Pe de altă parte, IPJ Alba a anunțat, într-un comunicat transmis marți, că „la data de 2 august 2022, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 33 și 35 de ani, din Blaj, bănuiți de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 31 iulie 2022, în jurul orei 23.30, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi intrat, fără drept, în curtea unui tânăr de 24 de ani, din Blaj și l-ar fi agresat”.

Cele două persoane reținute urmează să fie duse, în cursul acestei zile, în fața reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. În tot acest timp, se continuă cercetările în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
450 afisari

3 COMENTARII

  1. 1.are camere in plus
    trebuie impozitat!
    2.pwolitia are acum 2 voluntari
    care vor marturisi
    ce e de marturisit.

  2. mah bulica:
    -sigur-sigur politia te amenda daca filmai in strada
    (maxtor da cu blesteme!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger