AcasăNewsINCREDIBIL! Un fost mare fotbalist roman a intrat in greva foamei, dupa...

INCREDIBIL! Un fost mare fotbalist roman a intrat in greva foamei, dupa verdictul din Dosarul Transferurilor

steaua-fc-barcelona-sevilla-1986

Condamnarea la inchisoare cu executare a celor opt oameni de fotbal, implicati in Dosarul Transferurilor, a facut victime colaterale.

steaua-fc-barcelona-sevilla-1986

Convins ca decizia luata de magistrati este una nedreapta, Lucian Balan, campion al Europei cu Steaua in 1986, a anuntat, la Radio GSP, ca intra in greva foamei pana cand cei opt inculpati vor fi eliberati.

Lucian Balan (54 de ani) va face greva foamei in fata stadionului din Baia Mare, fostul mijlocas al Stelei locuind de ani buni in respectivul oras, desi s-a nascut la Bucuresti.

Balan, care a evoluat in peste 100 de meciuri pentru Steaua Bucuresti, a fost unul dintre putinii fotbalisti romani care au evoluat peste hotare inca dinainte de revolutia din 1989, el trecand pe la formatiile Beerschot Antwerp si Real Murcia.

sursa foto (fanatik.ro)

Dupa retragerea din activitatea de jucator, Balan s-a retras la Baia Mare, unde le-a antrenat pe Phoenix si FC Baia Mare, insa problemele cu banii l-au adus in mai multe randuri in pragul sinuciderii.

Balan a fost ajutat cu sume importante de bani de cativa dintre inculpatii din Dosarul Transferurilor, dar cel mai mult l-a ajutat Gigi Becali, patronul Stelei, care se afla deja de aproape un an dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger