AcasăNewsINCREDIBIL! Un CAINE isi ajuta stapanul, aflat in SCAUN cu ROTILE, sa...

INCREDIBIL! Un CAINE isi ajuta stapanul, aflat in SCAUN cu ROTILE, sa scape dintr-o situatie limita! (VIDEO)

Am vazut de atatea ori exemple care au intarit ideea ca intre stapani si animalele lor de companie se stabilesc legaturi dincolo de cuvinte. Mai ales cand e vorba ca prietenii necuvantatori sa aiba grija de persoane cu probleme de sanatate, cum e si cazul barbatului din imagini.

O inregistrare cu adevarat impresionanta, din care reiese ca un catel impinge, pur si simplu, caruciorul cu rotile in care se afla un barbat in jur de 5-60 de ani, care inainteaza cu greu pe o strada inundata, a ajuns recent pe Internet. Nu se stie exact cand a fost filmat momentul, insa imaginile au ajuns pe Youtube recent.

Nu sunt foarte multe informatii nici legat de numele orasului in care a fost inregistrata scena desprinsa parca dintr-o pelicula pentru marele ecran, insa femeia care filmeaza vorbeste limba rusa, semn ca povestea aproape ireala a fost surprinsa pe o strada din aceasta tara.

Cameramanul de ocazie se afla intr-o masina care a trecut pe langa barbatul aflat in scaun cu rotile si ajutorul sau de nadejde. Autoturismul inainteaza greu prin intinderea de apa. Cei doi nu au oprit, insa, autovehiculul, cand au vazut ce se intampla in dreapta lor. Si asta pentru ca, dupa cum se vede si din imagini, omul le-a facut semn ca se descurca singuri. Se vede ca apa ajunge pana aproape de acoperisul caselor din zona.

Cum ti se pare inregistrarea?

[youtube]00GozdnJLTQ[/youtube]

583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger