AcasăNewsINCREDIBIL! Sibienii s-au batut pe banii lui Cioaba

INCREDIBIL! Sibienii s-au batut pe banii lui Cioaba

Inmormantarea lui Florin Cioaba, regele romilor, a produs un adevarat scandal in orasul Sibiu, mai multi localnici luandu-se la bataie.

Rudele lui Florin Cioaba, care au organizat inmormantarea in cele mai mici amanunte, au vrut sa respecte mai multe traditii inclusiv aceea conform careia la fiecare intersectie pe care o parcurge cortegiul funerar trebuie aruncate monede pe strada. Monedele, de mica valoare, au rolul de a-i „facilita” mortului drumul catre Rai sau Iad.

Cu toate acestea, desi rudele lui Florin Cioaba au aruncat chiar si monede de numai 10 bani, multi sibieni s-au incaierat pentru a pune mana pe monedele respective.

Conform Romania TV, sicriul cu Florin Cioaba a fost scos din casa acestuia in jurul orei 13.30 si asezat pe un car alegoric unde circa 30 de pastori au tinut o slujba in memoria raposatului. Apoi, corpul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost acoperit cu o matase alba, iar langa el au urcat cei doi fii, Dorin si Daniel, care au fost incoronati drept „regele international al romilor”, respectiv „regele romilor din Romania”.

author avatar
Cristi Ionita
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger