AcasăNewsIncredibil! Și-au văzut de nuntă, în ciuda pericolului de la Crevedia. Petrecăreții...

Incredibil! Și-au văzut de nuntă, în ciuda pericolului de la Crevedia. Petrecăreții erau la nici 500 de metri de locul exploziei

sursa foto: romaniatv.net

Continuă să apară ecouri ale situației dramatice de la finalul săptămânii trecute, de la Crevedia, județul Dâmbovița.

În timp ce cadrele medicale fac eforturi pentru a-i ajuta pe răniții aflați în spitale, ca urmare a exploziilor ce au avut loc la stația GPL din Crevedia, iar localnicii care au case în zonă așteaptă să afle când vor putea merge în locuințe, pentru a vedea în ce măsură sunt afectate de suflul deflagrației, s-a aflat despre o situație cel puțin greu de imaginat, înregistrată chiar în seara în care a avut loc dezastrul de la stația GPL.

E vorba despre o nuntă ce a avut loc la un local aflat la doar câteva sute de metri de locul exploziei de la Crevedia.

Solistă: „În ciuda pericolului, am continuat nunta”

Invitată să cânte la o nuntă în localitatea dâmbovițeană menționată, o cântăreață a dezvăluit pe o rețea de socializare cum au reacționat petrecăreții când au aflat de explozie. Postarea sa a generat reacții.

„Încă o dată Dumnezeu ne-a dovedit că ne iubește! Locația de aseară a fost la mai puțin de 500 de metri față de locul exploziei de la Crevedia. În ciuda pericolului, am continuat nunta”, a scris interpreta de muzică populară Irina Cristina Chioveanu, pe pagina ei de socializare, potrivit protv.ro.

Reacțiile la postare nu s-au lăsat așteptate. Internauții au reacționat, prin intermediul unor comentarii, la postarea respectivă.

„Doamne ferește, nu știu cum ati putut sa mai dansați”, „Nu e de râs din pacate”, „La așa explozie, e bine că ați scăpat cu viață, pentru că săracii pompieri au fost grav răniți” – sunt doar câteva comentarii la postarea respectivă, conform sursei citate.

E de precizat faptul că între timp interpreta a șters postarea.

Citiţi şi:

Cum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile de la Crevedia

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

Vă amintim că în contextul exploziilor de la stația GPL din Crevedia doi oameni au murit, iar alte peste 50 de persoane au fost rănite. Mulți dintre răniți sunt din rândul foțelor de intervenție care s-au aflat la fața locului.

Bilanțul anunțat de IGSU după exploziile din 26 august de la stația GPL din Crevedia indica faptul că din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI – 39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi.

Persoanele rănite au fost transportate la mai multe spitale. „Totodată, pentru protecția cetățenilor, a fost stabilit un perimetru de siguranță pe o distanță de aproximativ 800 metri față de locul intervenției și au fost evacuați preventiv aproximativ 3.000 locuitori. De asemenea, în proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-alert”, a precizat IGSU.

author avatar
Andrei Coman
509 afisari

8 COMENTARII

  1. Asta-i nimic. In 22 decembrie 1989 eu am petrecut la propria nunta la Carul cu Bere. Se impuscau aia pe strada in centrul vechi si noi dansam , beam si chiuiam. Am tinut-o 2 zile pana pe 24 decembrie cand am putut pleca acasa.

  2. Si ce trebuiau sa faca ??? Sa se apuce toti de bocit ??? Sa fuga cu galeti cu apa la incendiu ??? Oamenii au cheltuit, era un eveniment important din viata, daca plecau acasa , s-ar fi oprit nenorocirea ??? Oameni buni trezi-ti-va . Sa intamplat o nenorocire, dar chiar trebuia sa ne punem toti pe bocit ca-n Coreea ??? Ajutam care cum putem dar atat. Vreau sa vad ca vinovatii vor raspunde, dar nu stiu de ce unul cu coarne ma cam impunge-n coaste…

  3. Atacul Terorist de la Colectiv a avut ca scop indepartarea lui Victor Ponta de la putere pentru ca acesta facuse o vizita neautorizata , in calitate de Prim Ministru, la Beijing unde incheiase, in Numele ROMANIEI un Parteneriat Strategic intre Romania si R.P.Chineza ori asta Partenerul_Strategic nu putea tolera. Azi, alta si mai boacana: Guvernul Ciolacu a contestat in premiera pentru ROMANIA o Decizie a Curtii Eupropene a Drepturilor Omului, a cerut Companiilor_Straine sa-si plateasca taxele si incepuse o operatiune de igienizare in Ministerul Afacerilor Interne. Catastrofa de la Crevedia e mult prea mare ca sa fie doar un accident. De-acum incolo Guvernele de la Palatul Victoria se vor ocupa doar de apararea democratiei in Ukraina si de securitatea Nord Atlantica in Marea Neagra ca Marea Neagra s-a mutat in Atlanticul de Nord.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger