AcasăNewsIncredibil! Sală de ședințe a Consiliului Local, transformată în salon de manichiură,...

Incredibil! Sală de ședințe a Consiliului Local, transformată în salon de manichiură, în Bacău. „Vi se pare normal?” – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Impact FM Romania

Ce se mai întâmplă prin sălile de ședințe ale unor instituții publice din țară, în afara situațiilor de așteptat, dat fiind că sunt spații destinate dezbaterilor și deciziilor importante? Într-un caz despre care s-a aflat recent răspunsul e cel puțin neașteptat: se invită o manichiuristă, care vine cu „arsenalul” destinat înfrumusețării unghiilor.

Foarte multe doamne și domnișoare sunt atente când vine vorba de felul în care arată manichiura lor. Se preocupă să aibă mereu unghiile curate, iar unele dintre ele își fac un obicei din a călca pragul saloanelor de înfrumusețare, pentru a-și face manichiura în culori și modele „la modă”. Iată, însă, că unii aleg să îmbine utilul cu plăcutul, chiar la locul de muncă. Adică la primărie.

Imagini greu de crezut au fost surprinse în sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, din judeţul Bacău.

sursa foto: captură video Facebook/Impact FM Romania

Angajatele primăriei au chemat o manichiuristă să la facă unghiile în timpul programului, potrivit antena3.ro.

Un funcționar public al primăriei din Balcani a filmat ce a găsit în sala respectivă. Din imagini se pot vedea, pe un birou, atât ustensile folosite la manichiură. Cât și o cutie cu ceea ce par a fi sticluțe cu ojă.

Bărbatul – despre care s-a aflat că e consilier local – a luat-o la întrebări pe manichiuristă, care, cel puțin la momentul respectiv, era singură în zonă.

Iată dialogul:

„-Eu aici vin la ședințele de consiliu local.

-Da, știu…

-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei?

-Am zis că da.
-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?”.

author avatar
Andrei Coman
369 afisari

7 COMENTARII

  1. „Angajatele primăriei au chemat o manichiuristă să la facă unghiile în timpul programului…” Pai baaaaaaaaaaaaaa voi ce-ati fi vrut, sa si le faca in timpul liber, adica sa consume timp liber cu facutul unghiilor? Pai se poate?
    Cat priveste pe analfabeta de manicurista (ca daca avea o bruma de scoala avea o meserie) muzica pe care o asculta in telefon si gestul cu stins tigara si apoi bagat tigara imputita in buzunar, spune clar cu ce fel de persoana avem de a face: manelista proasta, meserie canci, cam ca mai toate fetele din ziua de azi care in loc de scoala le-a placut mai mult f00tutul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger