AcasăNewsIncredibil! Românii au furat motorina americanilor de la Baza militară din Mihail...

Incredibil! Românii au furat motorina americanilor de la Baza militară din Mihail Kogălniceanu. Prejudiciul este uriaș!

combustibilIncredibil! Românii au furat motorina americanilor de la Baza militară din Mihail Kogălniceanu. Prejudiciul este uriaș!

Timp de 4 ani, o grupare interlopă de români a furat combustibil în valoare de două milioane de dolari de la baza militară din Mihail Kogălniceanu, au anunţat procurorii DIICOT.

Suspecții au fost săltați de mascați miercuri dimineață în timpul perchezițiilor de amploare desfășurate la șase adrese.

Anchetatorii DIICOT au stabilit că, începând cu anul 2017, în România, mai multe persoane au constituit un grup infracţional organizat, care timp de patru ani ar fi sustras combustibili lichizi aparţinând guvernului SUA, în special motorină, din baza militară de la Mihail Kogălniceanu, precum şi din zonele dedicate efectuării unor exerciţii tactice militare situate în Constanţa.

Au furat motorină de 2 mil. $

Membrii grupării aveau roluri bine stabilite, potrivit sursei citate. DIICOT precizează că, la diferite intervale de timp, ei au furat cantităţi de motorină din generatoarele care deservesc anumite zone din cadrul unităţii militare din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu.

Prejudiciul reclamat de persoana vătămată, în acest caz guvernul federal al SUA, este de aproximativ 2.000.000 dolari. La sediul DIICOT vor fi aduse şapte persoane care vor fi audiate.

author avatar
Andreea Vlad
1.190 afisari

6 COMENTARII

  1. E BUN ASA! AVEM EXPOZITIE DE AVIOANE, ARME SI TEHNICA AMERICANA PE MODEL ROMANESC..NU FUNCTIONEAZA. RUSII AU FOST PRECIS PE COMBUSTIBILII SUA, ORI RUSII I-AU PUS SA FURE?! AURESCU RAPID, HSI RADU TUDOR, FOTA, LICURICII PUPATI KUR RAPID!

  2. Bine au făcut! Noi plătim biruri peste biruri, le-am cumpărat toate junk-urile militare ca să prospere Complexul militar-industrial american și grupurile lui de presiune, contribuim cu tot ce mai are încă valoros țara asta, cu viețile tinerilor noștri pentru NATO, pentru „partenerii strategici” de peste mări și țări și războaiele inutile ale unei puteri benigne (fiindcă asta sunt), care exportă cu succes „libertate”, „democrație” și „drepturile omului”. Fără să le solicite cineva toate acestea, ci doar în dorința lor bolnavă de a-i controla și a-i subjuga pe acei care vor să fie suverani și independenți de politicile lor de rahat! Pentru interesele americane, riscăm să intrăm în conflicte care NU ne aparțin, riscăm să fim făcuți una cu pământul. Mai rău, nu avem în propria noastră țară dreptul la muncă, la o viață decentă! Corporațiile lor folosesc forța de muncă autohtonă ca pe o sursă de sclavi, de care dispun după bunul lor plac! Ei aplică tactica pământului pârjolit pe întreaga națiune română și se văicăresc pentru 2 milioane de dolari?! Dar cât au prădat de când i-a adus diavolul aici, nu se ia în considerare? Hai sictir, nemernicilor!

  3. Asta nu e nimic, circula prin colonie vestea ca in caz de razboi nuclear smecherii vor fura focoasele nucleare de la rachetele care vor fi instalate de parteneri sa apere Romania ,le vor pune pe foc la Strehaia ca sa le transforme in lingouri pentru export.Cica asa se va echilibra balanta comerciala.

  4. Cat de prost sa fii sa ți se fure motorina de 2 mil dolari? Asta ar însemna cam 150 de cisterne de motorina. Furate cu canistrele? Ori ești prost ori ești prost. Ce specialiști are aeroportul ala în conducere? Rusii știu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger