AcasăNewsINCREDIBIL! România a reuşit să se facă de RÂS în faţa nr....

INCREDIBIL! România a reuşit să se facă de RÂS în faţa nr. 2 de la Casa Albă. Traducerea de la Cotroceni, PRAF!

kamala harris-klaus iohannisINCREDIBIL! România a reuşit să se facă de RÂS în faţa nr. 2 de la Casa Albă. Traducerea de la Cotroceni, PRAF!

Kamala Harris a ajuns vineri la Bucureşti, în prima sa vizită în România de la preluarea mandatului. Vicepreşedintele SUA a venit în vizită oficială în ţara noastră în contextul amenințărilor de securitate produse de războiul de agresiune pe care Rusia l-a început împotriva Ucrainei.

Din nefericire, România s-a făcut de râs chiar la Cotroceni, la conferinţa de presă comună susţinută de Klaus Iohannis şi Kamala Harris.

Traducerea – greoaie şi stângace

Se pare că Administraţia Prezidenţială n-a fost în stare să asigure o traducere cel puţin decentă a acestui eveniment. Doamna care a reprodus în limba română ceea ce Kamala Harris vorbea în ENGLEZĂ!!!, atenţie, în engleză!, adică una dintre cele mai comune limbi străine de pe Glob, întâmpina greutăţi de dicţie şi de traducere, în general, a unor termeni simpli, banali, pe care vicepreşedinţa SUA îi folosea.

Observând, probabil, situaţia, Klaus Iohannis a zâmbit stingher către oaspetele său de la Cotroceni, lăsând de înţeles că şi-ar cere scuze pentru incidentul neplăcut.

Kamala Harris a reiterat sprijinul NATO pentru România

Altfel, discursul şi mesajul numărului 2 de la Casa Albă au fost cele la care ne aşteptam. SUA a transmis din nou că NATO apără România.

Aş vrea să mulțumesc poporului român din partea SUA. Sub conducerea preşedintelui Iohannis, România a fost extraordinară prin generozitatea şi curajul pe care l-a arătat în acest moment.

Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO. Sunt în România să reîntăresc acest angajament şi să mulțumesc poporului român.

Puterea AlianţeI noastre este acum mai mare decât oricând şi puterea Alianței noastre include angajamentul nostru să respectăm, să apărăm principiile noastre şi integritatea teritorială a țarilor independente, în acest caz Ucraina.

Este clar că tot ce trebuie să facem ca răspuns la războiul lui Putin inclusiv să fim aliați în cadrul NATO”, a spus vicepreşedintele SUA Kamala Harris.

author avatar
Andrei Ștefan
2.005 afisari

13 COMENTARII

  1. Nu fiti rai…are scoala facuta in on line si era inspectoarea de engleza, cand domnul pres era inspector sef, intr-un frumos oras ….Dac-ar fi ramas acolo….of,of…Asta-i Roamnica educata a preș.

  2. UITATI ESENTIALUL.
    RUSIA, ATACATA DE HITLER SI PARADITA TIMP DE 3 ANI,I-A ZMARDIT PE CRIMINALII DE NAZISTI-SINGURI,SI NEPRE GATITI DE RAZBOI.POPORUL RUS A DUS GREUL.EUROPA ERA TOATA OCUPATA.AZMERICANII,NICAIERI.
    DADEAU BOMBE ATOMICE IN JAPONIA-HIROSIMA SI NAGASAKHI.LA STALINGRAN,IN DECEMBRIE,1943,NEMTII ERAU NIMICITI.RUSII,SINGURI,I-A CAFTIT SI PE ROMANI-era unul balbait si stramb la creier,micai parlitul.din tata gherman.HOPA.HOPA.IN 19.04.44 VINE GASCA,LIOTA,ADUNATURA DE DE 275 DE ANI,–O COLONIE INGLIEJA,NUMITA AZMERICA CRIMINALA-in 1895.omoara 3 mil de filipinezi,razboi de furat.DIN SUDUL ITALIEI,
    DARAMA BUCURESTIUL SI PLOIESTIUL,CU BOMBE SI 1 MILION DE ROMANI MORTI. RUSII,NE-AU ELBERAT DE CRIMINALII DE NEMTI.PUTUROSII SI BISNITARII DE TROMPISTI,VIN SI EI LA IMPARTIT IEUROPA.AU VENIT,AU FURAT SI AU PLECAT.ACUM,DUPA 80 DE ANI,VIN IARASI LA FURAT.BAGA 3 TRUPE IN TARA.TRUPE RUSESTI,N-AM
    AVUT DECAT 5 ANI.NEMERNICII DE DISTRUGATORI DE TARI,IAR AU VENIT,LA FURAT.BA,FA,OHANETE SI CAMILA,
    PLECATI…LA SISILANKA DE SATANA

    DE MORTI.

  3. Vai ,vai, vai
    noi suntem scoliti la scoli ,inalte……( cu 2 etaje )…Vai …ce dastepti suntem noi de cand suntem ,,supt,,conducerea lu’Catzu …Stim atata engleza incat rade o planeta de noi ca doar a fost presul in direct si a vazut toata lumea Cum e Alinutza ,cum e tu Ralu” babuina ,cum e bai leprelor analfabete Siktir cu scolile voastre facute la postliceala din IOVA?Ne faceti de ras in toate imprejurarile !Ati esuat tara ,ati esuat guvernarea wernerista condusi de un esuat corrupt si hot !

  4. Și dacă luau un elev de liceu sa zicem… și se descurca muuult mai bine și nu eram in aceasta situație penibilă.dar mai contează pe ce criterii sunt numiți acolo???

  5. Inca o reusita a regimului Johannis, in afara desfiintari SIIJ
    De acum va fi Romania o „Justitie deplin Independenta si mai ales libera” , se va face dreptatea pe care o vor dori potentati iactuali, ca deh campul tactic poate fi reinviat, de la Petrov cetire, deci Liberali furati cu toate mainile, ca sistemul va va ocrotii, ca nu-i asa suntem in Romania, si ca si in Rusia, dictatorul e dictator.
    Asteptam cu nerabdare Ode si imnuri inchinate marelui Sef

  6. De ce ii platim pe astia in timpurile astea sa se faca de ras pt o traducere cand razboiul e aici la dou pasi de ai lui iohann!!!

  7. Toate cele 9 ( noua ) comentarii imi apartin , iau din galeata cu doua polonice , sufar de bulimie .

  8. FACETI ANALIZA „este clar ca tot ceea ce trebuie sa facem ca raspuns la razboiul lui Putin inclusiv sa fim aliati in cadrul NATO ” sunteti multumiti de halul in care se exprima NR 2??? cei aia „aliati in cadrul NATO „,ce alceva pot fi membrii NATO ?.
    VOI CEI CARE ATI LUAT POZITIA DE GHIOCEI !,NU VA E SILA DE VOI ?

  9. A reiterat sprijinul Nato pentru Romania! Romania are nevoie de nici un sprijin Nato, Nato are nevoie de sprijinul Romaniei.

  10. ori suntem prosti patentati, ori suntem prosti
    Multumim conducerii de partid si de stat, pentru inteleapta carmuire catre nicaieri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger