AcasăNewsIncredibil! Radu Mazare va canta in duet cu Loredana Groza! Vezi ce...

Incredibil! Radu Mazare va canta in duet cu Loredana Groza! Vezi ce piesa vor interpreta!

Primarul Constantei, Radu Mazare, va canta, alaturi de Loredana Groza, un imn al orasului ce va fi compus de un compositor strain. Primarul vrea ca slagarul sa trimit lumea la plaja ziua, si in cluburi, noaptea.

Mazare va inregistra o piesa care este sigur ca va fi slagar. Cantecul va fi interpretat de primarul Constantei in colaborare cu Loredana si rapperul Chimie.

“Va fi un slagar in adevaratul sens, o piesa vie, ritmata, atractiva, cu text plin de substanta ce va fi scris de Chimie si pus pe note de un compozitor strain cu care lucreaza Loredana. Eu voi recita pe linia melodica, iar ei doi vor canta. Vom face o piesa care ziua sa trimita lumea la plaja si noaptea in cluburi“, a afirmat Mazare, intr-o declaratie de presa, sustinuta miercuri.

Totodata, edilul orasului a vorbit si despre carnavalul estival din Mamaia: “In luna martie, la Targul de turism al Romaniei, de la Bucuresti, vom face o prezentare pe scurt a programulului artistic ce va fi organizat in vara acestui an in Mamaia. Vor fi cateva secvente din Carnavalul ce va avea ca tema «Ulise si Legendele Olimpului» si din programele ce vor fi prezentate de participantii romani la Festivalul International al Cluburilor”.

author avatar
Alina Costache
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger