AcasăNewsIncredibil! Presupusul dealer al lui Vlad Pascu ar fi spart depozitul farmaceutic...

Incredibil! Presupusul dealer al lui Vlad Pascu ar fi spart depozitul farmaceutic de la Floreasca înainte să fie dus DIICOT – VIDEO

sursa foto: captură video stirileprotv.ro

Pe măsură ce au loc audieri, la DIICOT, după ce în cursul dimineții de joi s-au făcut mai multe percheziții în cadrul Operațiunii „Hidra”, cum a fost denumită acțiunea de oamenii legii, au apărut noi detalii de-a dreptul incredibile.

Tudor Duma, un tânăr suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu, este acuzat că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca, cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri, potrivit agerpres.ro.

„Sunt rupt în gură”

Într-o înregistrare video, acest tânăr apare plimbându-se pe holurile spitalului. Și nu doar ca s-a filmat, dar a și făcut câteva comentarii pe marginea situației în care ajunsese să se afle.

„Băi, sunt rupt în gură de xanaxat şi beat. M-am strecurat în spitalul Floreasca (…) Ce medicamente fur şi eu de aici? (…) Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau”, susține tânărul în respectiva înregistrare.

Ce a anunțat Poliția Capitalei

Cazul a fost semnalat de Poliţia Capitalei, care a transmis mai multe detalii, prin intermediul unui comunicat de presă. Astfel, conform poliției, se fac cercetări în acest caz.

Din câte se pare, suspectul ar fi pătruns în incinta unității medicale, în zona administrativă – și anume în depozitul farmaceutic – unde s-ar fi semnat cu un marker în mai multe locuri. Iar la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic.

„În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanţi ai unei unităţi medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere. La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaţionat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopţii, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituţiei, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fişete, uşi, precum şi pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol. În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către poliţişti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii măsurilor legale”, anunţă Poliţia.

Vlad Pascu, tânărul șofer de 19 ani aflat sub influența drogurilor, care a ucis doi tineri și a rănit alți trei, în accidentul cumplit din localitatea 2 Mai, a fost adus joi din arest, în cătușe, la sediul DIICOT din București. Tot la sediul DIICOT se află și părinții lui Vlad Pascu.
De asemenea, procurorii îi audiază pe prietenii tânărului Pascu, care ar fi consumat cu acesta droguri.

author avatar
Andrei Coman
257 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa poate oricine sa intre in spital si sa faca orice infractiune.
    Unele f.grave !
    Cu cat e platita firma de paza?

  2. la A.T.I gasesete propofol…….

    Anestezicul care l-a ucis pe Michael Jackson încă stârneşte … –
    http://www.diginonstop.ro › Știri › Externe › Mapamond
    23 iun. 2019 · Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl …

  3. Parchetu’ zice ca un mucos de 19 ani, care sparge usa unui spital in cautare de droguri e dealer?
    Daca era dealer trebuia sa aiba si sursa de aprovizionare.
    Iar pun astia la adapost dealerii adevarati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger