AcasăNewsINCREDIBIL! O viata de om costa cat "un bax de apa" la...

INCREDIBIL! O viata de om costa cat „un bax de apa” la Timisoara

Cristina Lucaci (21 de ani) si-a pierdut viata anul trecut, in Lovrin, o comuna din Timis, dupa ce iubitul i-a aplicat doua lovituri de cutit in zona gatului.

Victima si Cosmin Popa (19 ani) se iubeau de aproximativ un an si credeau ca povestea de dragoste va dura, in ciuda diferentei de varsta.

Totusi, desele crize de gelozie ale tanarului au dus la un final tragic. Pe 8 septembrie, Cristina se afla in vizita la iubitul ei in momentul in care Cosmin a provocat un nou scandal si i-a luat viata celei careia ii spusese de atatea ori „Te iubesc!”.

Criminalul a fost prins la Timisoara, incarcerat, iar, dupa aproape un an de judecata, verdictul a fost unul cat se poate de crunt, mai ales pentru familia victimei.

Conform tmpress.ro, Cosmin Popa trebuie sa plateasca daune morale familiei victimei numai 20 de lei, cam cat costa un bax de apa minerala sau plata. Tanarul a fost condamnat la 13 ani de inchisoare, dar poate fi eliberat dupa 9, deci si-ar putea reface viata inca dinainte sa implineasca 30 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger