AcasăNewsINCREDIBIL: O politista din Iasi a devenit cosmarul barbatilor care vor SEX!...

INCREDIBIL: O politista din Iasi a devenit cosmarul barbatilor care vor SEX! Vezi cum i-a inspaimantat!

O politista din Iasi are o preocupare care a bagat spaima in baieti, de aproape sapte ani femeia vaneaza barbatii care se prostitueaza.

Initial politista se preface ca este interesata de serviciile barbatilor, negociaza pretul, si dupa ce ajung la un consens femeia ii anunta care este adevarata ei identitate si ii duce la sectie. Ceea ce este cu atat mai grav pentru barbati este faptul ca femeia se deghizeaza foarte bine folosind peruci si machiaje diferite, astfel incat este aproape imposibil de recunoscut.

Politista are 36 de ani si lucreaza in cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii (SIC). Barbatii care ofera servicii sexual sunt “racolati” de la rubrica de mica publicitate, iar dupa aceea ii suna si le cere o intalnire de proba pentru a sti pe ce da banii.

De fiecare data, la intalnire o insotesc si colegii imbracati in haine civile, care stau la distanta, dar in locuri cu vizibilitate maxima, astfel incat sa intervina in cateva secunde in caz de nevoie.

Exista si politisti care contacteaza femei care se prostitueaza. „Se organizeaza periodic astfel de activitati pentru prevenirea si combaterea fenomenului de prostitutie”, au spus reprezentantii IPJ Iasi.

author avatar
Alina Costache
1.367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger